Avansul tehnologiei Android, din ce in ce mai rapid

Avansul tehnologiei Android, din ce in ce mai rapidTehnologia telefoanelor inteligente Android este din ce mai in ce mai avansata. Numeroase piese telefoane iPhone si accesorii utile pentru utilizatorii de telefoane inteligente se gasesc pe piata de profil la un pret foarte bun.

Telefoanele inteligente intampina dificultati in timp deoarece ele ruleaza foarte multe aplicatii care le incetineste acestora functionarea si provoaca intarzieri in rularea unor aplicatii.

In Google Play exista o aplicatie denumita Greenify care poate stopa unele aplicatii acestea nemaifiind pornite din nou. Astfel, telefonul functioneaza mai bine si nu mai intarzie deloc rularea unor aplicatii. Chiar si cele mai performante telefoane inteligente pot avea probleme, iar utilizatorii intampina dificultati in rularea unor aplicatii si optiuni ale dispozitivelor lor.

Unii dintre ei au semnalat faptul ca sistemul de operare Android Lollipop instalat pe dispozitivele Google Nexus si pe cele Samsung Galaxy inregistreaza probleme. De multe ori, camera foto a telefonului nu mai merge cum trebuie pentru ca unele aplicatii precum Facebook si Snanpchat incearca sa acceseze camera foto. Cei care vor sa rezolve problema pot reporni telefonul si au posibilitatea de a inchide aceste aplicatii.

In alte cazuri, telefoanele Nexus se incarca lent si provoaca nemultumirea unor utilizatori. Dificultatile apar dupa variantele programului de operare Android 5.1. Multi nu stiu ca un telefon se incarca asa cum trebuie daca are cablul original cu care a venit insotit, in caz contrar incarcarea bateriei lui putand sa dureze mai mult timp decat de obicei.

Programul de operare Android Lollipop are unele probleme cu memoria RAM a dispozitivului. Din aceasta cauza, unele aplicatii se opresc si telefonul poate reporni in mod intamplator, fara ca utilizatorul sa doreasca acest lucru.

O actualizare la varianta Android 5.1.1 poate rezolva aceasta problema. In alte cazuri, modului GPS al unui telefon mobil inteligent nu functioneaza asa cum trebuie. Cauza poate fi data tot de actualizarile facute programului de operare sau de aplicatiile folosite in vederea navigarii cu GPS.

lensa.ro

Cei de la Google rezolva aceste probleme prompt, cu ajutorul unor actualizari constante pe care le pune la dispozitia utilizatorilor din lumea intreaga. Printre altele, Google a creat si gadgetul Chromecast, pentru care intentioneaza sa lanseze si varianta Chromecast 2. In viitor, acesta poate fi insotit si de o telecomanda care sa faca mai usoara operarea lui pe un televizor.

In plus, Google vrea sa raspunda si provocarii celor de la Apple si sa imbunatateasca serviciul Google Wallet. Masinile viitorului vor beneficia si ele de tehnologia moderna, urmand a fi controlate cu ajutorul programului Google Auto. Automobilele viitorului vor deveni tot mai independente fata de soferi si se vor putea conduce singure, fara a fi nevoie de asistenta acestora. Proiectul unor asemenea masini este inca testat pe soselele din SUA, insa el este departe de implementare.

In plus, telefoanele pe care le vom folosi in viitor vor putea avea unele piese inlocuite mult mai usor chiar de catre utilizatori. Project Ara este un astfel de proiect inovator prin intermediul caruia oricicine isi poate crea propriul telefon mobil inteligent, schimband orice componenta doreste.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation