Tag Archives: Asigurari Auto

Cum poti evita accidentele rutiere

Cum poti evita accidentele rutiereIn primul rand oricat de vigilent ai fi trebuie sa tii minte ca nu poti calatori fara asigurari auto. In continuare iti explicam cum sa faci astfel incat sa eviti cele mai multe accidente rutiere.

Puteti evita accidentele in timp ce conduceti, stand in alerta, conducand limita de viteza si folosindu-va de semnalul corespunzator. In plus, conducand in mod responsabil, va puteti reduce substantial riscul de a va implica intr-un accident sau o coliziune. Daca sunteti incepator, asigurati-va ca aveti suficienta practica, ca va instruiti pentru conditii meteorologice nefavorabile si ca va limitati conducerea in timpul noptii pentru a evita accidentele. Continue Reading

Cum sa te convingi ca asigurarile bazate pe folosire sunt potrivite pentru tine?

Cum sa te convingi ca asigurarile bazate pe folosire sunt potrivite pentru tine?Intotdeauna, tine cont de faptul ca depasirea vitezei poate conta foarte mult atunci cand vorbim despre rata de reducere in planurile de asigurari usage-based. Device-urile de tip plug in ce monitorizeaza aspectele de conducere si modul de condus al persoanei, pentru asigurare, nu reprezinta nimic nou.

Si este aproape imposibil sa nu fi observat pana acum reclamele care sugereaza ca puteti foarte multi bani, conducand prudent si tinand cont de programele usage-based ale companiilor de asigurari din domeniu. Puteti oricand accesa urmatorul site www.rcaautoieftin.ro, aici veti gasi cele mai ieftine asigurari auto.

Cu toate acestea, reclamele de cele mai multe ori nu detaliaza si partile mai putin benefice si anume supra-taxarea in caz de conducere imprudenta (constatari ale depasirii vitezei) etc. Continue Reading