Tag Archives: Articol

Despre istoria limbii engleze

Despre istoria limbii englezeToti urmam cursuri engleza insa putini dintre noi stim cum a aparut de fapt engleza si care este istoria ei. Limba engleza e una din limbile care domina la nivel global si care are peste 375 de milioane de vorbitori activi. Unde a inceput totul?

Daca vreti sa aflati cate ceva despre istoria limbii engleze puteti sa aflati mai multe citind acest articol in care va prezentam punctele de reper pentru originea acestei limbi sau pentru cresterea sa de-a lungul timpului. Invatati engleza cu persoane profesioniste. Continue Reading

Cum sa alegi anvelope de iarna potrivite masinii tale?

Cum sa alegi anvelope de iarna potrivite masinii tale?Iarna este deja aici, nu mai exista niciun semn de intrebare – temperaturile incep sa coboare tot mai frecvent si mai apasator sub valoarea de 0 grade, iar precipitatiile sub forma solida pot sa revina in orice moment.

Asadar, pentru posesorii de autoturisme, inlocuirea anvelopelor de vara cu cele de iarna este ceva absolut necesar. Care sunt pasii de care trebuie sa tinem cont inainte de a face o astfel de achizitie? Vom vedea in randurile urmatoare ale acestui articol. Descopera anvelope de iarna in Bacau la Selgros, pentru un avantaj financiar considerabil.

Primul lucru de care trebuie sa tinem cont in aceasta cautare e marimea anvelopelor. Informatiile despre aceasta se gasesc in lateralul rotii sau in manualul masinii, pe clapeta rezervorului de combustibil sau pe un autocolant, in locul in care se inchid usile masinii. Continue Reading