Tag Archives: Angajare Videochat

De ce fac fetele videochat?

In prezent, foarte multe fete aleg sa practice videochatul in studioul Miss Cam Studio. Daca va intrebati de ce din ce in ce mai multe fete aleg sa urmeze o cariera in domeniul videochatului, veti descoperi mai multe detalii in randurile urmatoare ale acestui articol.

Castigurile lunare ale fetelor care fac videochat sunt foarte mari in comparatie cu castigurile din alte domenii de activitate. De exemplu, fetele care lucreaza in studioul Miss Cam Studio, pentru inceput, se pot bucura de castiguri lunare de 8000 de lei garantate.

Continue Reading

Videochat si screen sharing

Videochat si screen sharingSkype nu a inclus si optiuni incorporate pentru a fi inregistrate apelurile si conversatiile video desi pentru multi aceasta imbunatatire ar fi foarte utila.

Poate ca doriti sa intervievati pe cineva la distanta si vreti sa faceti si o inregistrare cu acest interviu pe care sa aveti posibilitatea de a o arata si altor persoane sau sa inregistrati o discutie importanta pe care sa o reascultati mai tarziu.

De asemenea o astfel de aplicatie ar fi utila si in videochat. In cazul in care sunteti interesati de angajare videochat este recomandat sa va familiarizati cu termenul de video call si video conferinta mai intai. Continue Reading