Agentii de pariuri online vs. agentii “la coltul strazii”

Pariaza-responsabil

 Nu sunt o impatimita a sporturilor si cu atat mai putin a pariurilor sportive, insa in jurul meu observ din ce in ce mai multi oameni interesati de aceasta activitate, oameni care prefera nu doar sa urmareasca entuziasmati un meci de fotbal din fata televizorului sau de pe stadion, ci sa apeleze la agentiile de pariuri pentru a fi cat mai implicati in atmosfera jocului, pentru a simti pe pielea lor victoria sau, dimpotriva, infrangerea.

Astfel imi explic numarul tot mai mare de agentii de pariuri care apar la fiecare colt de strada, dar si amploarea anunturilor publicitare pentru agentii online de pe site-urile cu filme si nu numai. Acum se ridica o alta intrebare: care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei forme de a paria in parte?

Ca o necunoscatoare in domeniu as putea spune doar ca agentiile de pariuri online au un avantaj evident si anume confortul efectuarii operatiunilor si posibilitatea de a economisi timp. Insa tocmai fiind neinitiata in aceasta lume ma opresc aici cu parerile personale, apeland la surse sigure. Dar, spre satisfactia mea, acest avantaj se afla in fruntea motivelor oferite de agentiidepariuri.com in favoarea efectuarii pariurilor online, beneficiind si de avantajele unei case de pariuri bonus fara depunere .

Unul dintre primele avantaje agentiilor online este diversitatea ofertei, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-o gama mult mai larga de sporturi decat ar putea sa o faca la o casa de pariuri normala. De asemenea, agentiile online le ofera clientilor mult mai multe promotii sau bonusuri. In plus, este si mult mai usor sa afli de aceste beneficii. Un alt avantaj ar fi flexibilitatea programului, neexistand limite impuse de ora, de succesiunea zi/noapte sau de locatia in care pariorul s-ar afla (se poate paria de acasa, de la serviciu, din parc etc.).

Singurul impediment in efectuarea unui pariu online ar fi lipsa conexiunii la internet. Unele agentii online ofera transmisii live gratuite ale competitiilor in desfasurare, iar accesul la clasamente este nelimitat. Pe langa acestea, se pot efectua si pariuri in timpul desfasurarii partidelor, fapt care poate fi antrenant pentru pariori.

Securitatea tranzactiilor efectuate online nu poate fi pusa la indoiala, acordandu-se o atentie deosebita acestui aspect. Un analist concluzioneaza prezentand un singur avantaj pentru casele de pariuri de la coltul strazii, insa pentru pariorii impatimiti acesta ar putea reprezenta argumentul suprem: placerea de a cumpara un bilet de la ghiseu si de a schimba pareri cu ceilalti pariori.

Despre placerea de a paria la coltul strazii si de a cumpara un bilet mi-a vorbit si un amic despre care stiam ca pariaza si pe care l-am intrebat despre acest “sport”, deoarece doream o parere direct de la un parior: “Cateodata incerci sa pariezi cu sume mici adunand niste cote imense (astea-s pariurile pierdute din prima), alteori cu sume mai mari pe un meci sau doua.” De asemenea, el mi-a marturisit ca a castigat doar prima data cand a pariat, deci pariaza in continuare doar de placere.

In concluzie, as putea spune ca ambele forme de a paria au avantajele proprii, iar ce alegere face un parior tine doar de caracterul fiecaruia si de scopul urmarit: profit sau placere.

Alte articole:
1. Soccer Capsules: Galaxy beats Isidro Metapan
2. BETEGY: The Science Of Football Predictions
3. World Soccer Daily: 10 stories you need to read, 15th September, 2013
4. 2020 Olympics: Tokyo Named Host In IOC Vote, Edging Istanbul, Madrid