6 plante perfecte pentru sufragerie

6 plante perfecte pentru sufragerie

Plantele, fie ele de orice specie, sunt de mare importanta pentru viata noastra si contribuie foarte eficient la sanatatea planetei in ansamblu. Oxigenul pentru respiratia noastra, hrana pentru oameni si animale, medicamente pentru tratarea bolilor si mentinerea controlului asupra temperaturii Pamantului sunt doar cateva dintre numeroasele functii pe care le pot indeplini.

Confruntat cu atat de multe aspecte pozitive ale plantelor, ce zici sa ai macar una in sufragerie pentru a putea aprecia frumusetea ei si in continuare sa te bucuri de toate beneficiile pe care le poate oferi? Asadar, pentru a o putea alege pe cea care iti place cel mai mult, am enumerat cateva dintre ele si principalele lor caracteristici. Verifica aceste detalii mai jos:

  1. Violeta

Varietatea mare de tipuri si culori ale florilor sale este principalul punct culminant al acestei plante, care are flori mici, colorate si delicate si frunze verzi. Are o inaltime de aproximativ 15 centimetri si va aduce tot farmecul care lipsea in sufrageria ta.

  1. Crinul Pacii

Cunoscut pentru capacitatea sa de a purifica aerul si energiile mediului inconjurator, Crinul Pacii este planta perfecta pentru oricine vrea sa se bucure de frumusetile frunzelor mari verzi si a florilor albe. In interiorul casei tale, poate atinge aproximativ 40 de centimetri inaltime.

  1. Feriga

Este o planta foarte usor de plantat si cultivat si poate creste la umbra sau in lumina soarelui. Cu varietatea lor de forme si nuante de frunze verzi, ferigile vor adauga o nota speciala decorului sufrageriei tale.

  1. Coasta lui Adam

Cu frunze grandioase, incanta prin culoarea verde inchis, stralucirea intensa, marimea si detaliile ei. Are nevoie de iluminare, dar nu neaparat de lumina directa a soarelui. Pe langa problema estetica, Coasta lui Adam va contribui cu tot farmecul ei la compozitia sufrageriei tale. Fiind un tip de vita de vie, trebuie avut grija sa nu o lasi aproape de pereti sau de alte obiecte care pot servi drept structura.

  1. Dracaena

Este o planta exotica, destul de rezistenta si potrivita pentru medii cu lumina scazuta si temperaturi mai ridicate. Cu frunzele sale subtiri si lungi, Dracaena va face diferenta in aspectul sufrageriei tale, pe langa purificarea aerului din casa ta.

  1. Bradul artificial

O alternativa foarte buna pentru bradul natural. Combinatia de crengute 2D si 3D redau autenticitatea unui brad natural. Suportul este elegant. Te poti bucura de acest brad mult timp de acum incolo, plusul fiind si protejarea naturii. Poti achizitiona diferite modele de pe https://www.brazicraciun.net/brad-artificial.

In fiecare detaliu al unei plante sau flori, vedem o maretie de calitati de tot felul. Fie din punct de vedere vizual, fie in raport cu beneficiile pe care le poate oferi pentru sanatatea si bunastarea noastra, este posibil sa spunem ca plantele pot fi prezente in viata noastra in cele mai diferite moduri.

In acest context, poti gasi online o mare varietate si de plante, dar si toate echipamentele necesare pentru ca plantele tale sa se dezvolte intr-un mod sanatos. Te incurajam sa alegi plantele mici pentru sufragerie in functie de stilul tau, dar si al mobilierului din casa ta.