6 aplicatii rare pe care nu le poti rata pe telefonul tau Android

6 aplicatii rare pe care nu le poti rata pe telefonul tau AndroidAstazi exista milioane de aplicatii Android disponibile in magazinul oficial Google, acest lucru este bun, deoarece ne ofera mai multe optiuni pentru a putea profita de dispozitivul nostru, deoarece la sfarsitul zilei smartphone-ul ar trebui sa fie un instrument care il face mai productiv si mai simplu, multe lucruri obisnuite ale zilei noastre.

Din acest motiv, va vom recomanda 7 aplicatii foarte interesante pe care ar trebui sa le incercati chiar acum, deoarece unele dintre ele nu va vor ajuta doar in multe sarcini zilnice, dar suntem siguri ca odata ce le incercati, probabil ca nu veti inceta niciodata sa le utilizati lor.

  1. Remembear

Remembear este unul dintre cei mai buni manageri de parole de astazi, asa ca va fi de mare ajutor daca uitati in mod constant parola serviciilor pe care le utilizati pe Internet.

Aceasta aplicatie va permite sa salvati in siguranta informatiile cardului bancar si sa creati parole puternice si, deoarece are si o extensie pentru Chrome si Mozilla, atunci este posibil sa o utilizati pentru a accesa diferite servicii fara a fi nevoie sa va amintiti o parola. Cumpara si o husa Xiaomi pentru telefonul tau!

  1. Reward Google Opinion

Vrei sa castigi bani raspunzand la sondaje? Va recomandam aceasta aplicatie oficiala Google, care va pune intrebari despre locurile pe care le vizitati, cum ar fi parcurile si centrele comerciale, si, odata ce raspundeti la cerere, va ofera creditul ca puteti cheltui sau investi mai tarziu in Play Store, pentru a cumpara aplicatii, jocuri, filme, carti si multe altele.

  1. Fing

Aceasta aplicatie este necesara daca furnizorul de Internet nu va ofera o aplicatie sau un instrument simplu care va permite sa stiti ce dispozitive sunt conectate la WiFi, deoarece in acest fel puteti sti cu usurinta daca va este furata conexiunea. De fapt, aceasta a fost aplicatia pe care v-am recomandat-o recent in articolul in care v-am explicat cum sa stiti daca WiFi-ul a fost furat.

  1. Fisiere Google

Fisierele Google ne ajuta sa gestionam spatiul de stocare al dispozitivului nostru si ne recomanda lucruri pe care le putem sterge usor si rapid pentru a economisi spatiu, de la meme WhatsApp pana la duplicarea fisierelor sau descarcarilor, totul intr-o clipita.

  1. Citymapper

Din punctul meu de vedere, aceasta este o alternativa excelenta la Google Maps, dar este aplicatia definitiva pentru a ajunge din punctul A in punctul B cu mijloacele de transport in comun, deoarece va ofera cea mai buna ruta pentru a ajunge acolo profitand de metrou, metrobus , camioane si toate mijloacele de transport ale orasului.

Pot chiar sa spun ca, daca sunteti obisnuiti sa calatoriti cu mijloacele de transport in comun, atunci aceasta aplicatie va va servi mult mai mult decat Google Maps.

  1. Gaseste-mi dispozitivul Google

Desi probabil nu o veti folosi prea mult, aceasta aplicatie este de mare ajutor daca telefonul mobil este pierdut sau furat, cu acesta va puteti localiza telefonul atata timp cat are o conexiune la Internet.

Puteti chiar sa il blocati sau sa il resetati din fabrica de la distanta. Aceasta este aplicatia Android prin excelenta daca doriti sa localizati telefonul pierdut sau furat, deoarece functioneaza chiar si dintr-un browser web.