5 motive pentru care poti inlocui florile naturale cu cele artificiale

retroboutique.ro

Florile fac parte din viata noastra de zi cu zi si de cele mai multe ori ne bucura sa le primim. Ce facem iarna cand nu gasim florile naturale pe care le dorim? Ba mai mult, cum le ingrijim si ce sa facem sa reziste mai mult? Vei afla 5 motive pentru care poti inlocui florile naturale cu cele artificiale!

Florile artificiale sunt cea mai buna optiune pentru a-ti infrumuseta casa, apartamentul sau o singura incapere. Acestea dau culoare oricarei camere si totul din jurul tau va prinde viata.

lensa.ro

Daca te gandesti la acele flori vechi si artificiale de acum cativa ani, afla ca totul s-a shimbat si florile artificiale sunt replici perfecte ale celor naturale. Materialul din care sunt confectionate florile artificiale este menit sa imite foarte bine florile naturale. Diferentele sunt ca nu au miros si dureaza tot anul.

Cele 5 motive pentru care poti inlocui florile naturale cu cele artificiale:

  1. Nu se ofilesc, dureaza pe toata perioada anului si nu isi schimba culorile. Florile artificiale fac parte din categoria ornamentelor pe care le poti tine tot anul in acelasi loc, fara sa arate inestetic sau invechit.
  2. Puteti uita de alergia la polen! Decorarea casei cu flori naturale poate provoca reactii adverse, asadar florile artificiale sunt alegerea cea mai potrivita. Totusi, daca va doriti ca florile artificiale sa aiba miros, optati pentru odorizante care sa mentina un miros placut.
  3. Frigul sau caldura nu sunt o problema pentru florile artificiale. Acestea nu sunt sensibile la schimbarile bruste de temperatura. Recomandat este insa, sa nu expuneti florile la temperaturi foarte ridicate ( +30) si nici la temperaturile negative.
  4. Nu au nevoie de atentie maxima in ceea ce priveste ingrijirea. Aceste flori necesita ingrijire minima cum ar fi stersul de praf cu un pamatuf sau cu o laveta umeda.
  5. Sunt inflorite mereu si nu mai trebuie sa astepti dupa acest proces. Florile artificiale arata bine tot timpul si sunt foarte usoare ca si greutate. Mutarea lor in alt loc nu mai necesita ajutor, astfel puteti lua mai multe deodata.

Decorarea unei case cu flori artificiale se face dupa preferinte, dar si spatiul trebuie sa iti permita asta. Pe mobilier, pe podea, in colturi, agatate sau pe masa, florile artificiale vor arata excelent.

Aranjamentele florale cu acest tip de flori sunt din ce in ce mai deosebite si cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. Design-ul casei tale poate fi incomplet fara astfel de flori, tot ce trebuie sa faci este sa alegi florile potrivite si sa te bucuri de ele!

Pe langa faptul ca nu au nevoie de ingrijiri speciale, florile artificiale sunt perfecte pentru persoanele care sunt plecate mai mereu de acasa. Daca nu esti obisnuit cu ingrijirea amanuntita a florilor, acestea sunt ideale pentru tine!

Pe de alta parte, animalele de companie sunt ferite de riscul de a face alergii si toxicitate. Chiar daca animalutele vor roade florile artificiale, acestea nu le vor provoca indigestie sau alte afectiuni.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation