5 elemente de decor de care ai nevoie pentru a avea o nunta deosebita

5 elemente de decor de care ai nevoie pentru a avea o nunta deosebita

Nunta voastra este petrecerea pe care o planificati de multe luni de zile. Este momentul pe care il studiati cu grija si pe care vreti sa il construiti cu incredere pentru ceea ce doriti sa transmiteti invitatilor.

Pentru a avea o nunta frumoasa aveti nevoie de muzica, de mancare gustoasa si de invitati care sa se bucure alaturi de voi in aceasta sarbatoare. Mai mult decat atat, elementele de decor sunt cele care intregesc imaginea nuntii si care va ajuta sa aveti parte de un eveniment unic, elegant si frumos. Iata 5 elemente de decor pentru nunta pe care puteti sa le aduceti la nunta voastra:

  1. Cutia pentru darul de nunta trebuie sa fie eleganta si frumoasa

Cutia pentru darul de nunta este importanta. In ea pot invitatii sa iti daruiasca un mic cadou pentru un inceput de viata in doi. Trebuie sa alegi o cutie dar nunta care sa se potriveasca perfect cu tematica nuntii sau una care sa fie neutra, simpla, eleganta. Poti avea o cutie personalizata sau una care sa fie alba, in forma de joben sau in forma de cufar, etc. Poti descoperi o multitudine de modele care sa fie potrvite pentru tine pe site-ul 23H.ro.

  1. Ai nevoie de un panou care sa primeasca invitatii la intrare

Atunci cand invitatii tai vin la restaurantul unde se desfasoara nunta, vei putea sa ii intampini cu un panou de bun venit. O sa poti sa alegi din gama larga de modele disponibile si vei putea avea un panou care sa se potriveasca perfect cu tematica aleasa. Poti comanda un model cu poza voastra sau unul cu un mesaj de bine ati venit nunta. Alegerea voastra de a avea un astfel de panou o sa bucure privirile invitatilor.

  1. O bolta pentru intrare poate sa fie deosebita si poate sa fie realizata in culorile specifice tematicii tale

Un alt element de decor foarte des intalnit este bolta cu flori sau elemente de decor. Poti avea o asemenea bolta la intrare sau intr-un loc special amenejat in gradina, daca ai o astfel de nunta in aer liber. Vei putea sa faci fotografii frumoase in cadrul ei si vei putea amenaja totul cu toate culorile din nunta ta.

  1. Suportul pentru florile de la fiecare masa trebuie sa fie asortat cu restul elementelor de decor

Orice detaliu este important. Astfel, suportul pentru flori este semnificativ. El poate sa fie asortat cu restul elementelor de decor si poate sa fie incadrat frumos in aspectul general al salii, precum si in imaginea fiecarei mese. Astfel, poti alege un suport cu picior inalt sau unul scurt, transparent sau cu detalii de decor, fin fier forjat sau alte materiale, etc.

  1. Poti avea un colt cu decor specific pentru tematica nuntii, unde invitatii isi pot face fotografii

Un colt pentru fotografii este intotdeauna apreciat de catre toti invitatii care se distreaza facand fotografii deosebite. Poti alege elemente de decor incadrate in tematica nuntii voastre.