5 aplicații care îți vor upgrada smartphone-ul

retroboutique.ro

5 aplicații care îți vor upgrada smartphone-ulAndroid oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și actualiza smartphone-urile cu aplicațiile potrivite – și există o mulțime de ele. În continuare sunt afișate cele mai bune aplicații pe care le poți utiliza pentru a adăuga noi funcții telefonului tău.

Oricine deține un smartphone Android știe că posibilitățile pentru utilizator sunt aproape nelimitate. Indiferent de producătorul care a creat dispozitivul, datorită milioanelor de aplicații din Magazin Play, majoritatea problemelor sunt rezolvate rapid. Pentru că, în ciuda întregii libertăți, nici dispozitivele Android nu sunt perfecte – unele caracteristici lipsesc de ani de zile și smartphone-urile pot face adesea mai mult decât software-ul producătorului.

Tap,Tap: acțiuni rapide prin atingere dublă

O caracteristică foarte interesantă a Android 11 ar fi fost atingerea dublă, dar Google a decis să extindă din nou funcția din anumite motive. Principiul din spatele acestuia este simplu: atinge de două ori partea din spate a smartphone-ului cu degetul și se declanșează o anumită acțiune – o captură de ecran, de exemplu.

Acest lucru poate fi adaptat cu aplicația Tap Tap pentru fiecare smartphone de la Android 7. Poți stabili în mod liber ce aplicație trebuie deschisă atunci când este declanșat gestul de atingere sau ce acțiune ar trebui să fie efectuată. Aplicația Android acceptă, de asemenea, tripla atingere, pe care o puteți atribui unei alte acțiuni.

lensa.ro

Access Dots: cine folosește camera mea?

Te-ai întrebat vreodată ce aplicații au de fapt acces la microfon și cameră? Dacă da, Access Dots este ajutorul perfect. Aplicația aduce o caracteristică de la iOS 14 la Android și chiar o extinde. Cu un punct colorat lângă camera frontală, se afișează imediat ce o aplicație accesează camera sau microfonul și, de asemenea, notează în jurnalul detaliat ce aplicație a făcut-o și când. Acest lucru îți permite să identifici aplicațiile curioase în cel mai scurt timp.

Rotire dinamică: rotește ecranul manual

Rotația automată în Android a fost aceeași de ani de zile și lasă de dorit. Nu există nici o opțiune de modificare rapidă fără a ajusta de fiecare dată setarea de bază, nici posibilitatea de a face setări de rotație pentru aplicații individuale. Rotația dinamică te ajută aici : aplicația afișează un buton pentru a roti ecranul imediat ce rotești de fapt smartphone-ul. De exemplu, poți viziona videoclipuri YouTube în format peisaj, dar nu vei fi deranjat când utilizezi alte aplicații.

Daywise: nu mai sunt notificări enervante

De fiecare dată când te uiți la smartphone-ul tău, s-au acumulat nenumărate notificări. Snapchat, LinkedIn, e-mailuri spam – toată lumea vrea atenția ta.

Cu aplicația Android Daywise aduce ordine în haos. Acest lucru îți permite să specifici orele exacte la care notificările ar trebui să ajungă la pachet pe smartphone. Deci, în afara acestui lucru nu vei mai fi deranjat- dacă nu este important.

Deoarece, desigur, poți crea excepții pentru mesajele WhatsApp din familie, de exemplu, astfel încât aceste notificări să fie singurele care să fie afișate imediat.

Typing Hero: Tastează mai repede datorită abrevierilor

Dacă scrii multe pe smartphone sau trebuie să scrii e-mailuri, ar trebui să arunci cu siguranță o privire mai atentă la Typing Hero . Aplicația se conectează la orice tastatură Android și îți permite să conectezi modulele text la abrevieri. Deosebit de interesant:  acceptă, de asemenea , inserarea automată a datei și orei și aduce funcții suplimentare interesante, cum ar fi importarea blocurilor dintr-o masă.

Evită întotdeauna să încarci aplicații din surse necunoscute, căci cel mai probabil, va trebui să mergi la magazinul de reparații telefoane pentru a elimina erorile apărute.

Be Sociable, Share!

One Thought on “5 aplicații care îți vor upgrada smartphone-ul

  1. Andreea on April 14, 2021 at 8:48 am said:

    Multumesc mult pentru recomandari 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation