4 lucruri false despre optimizarea seo, ce trebuie sa dispara

4 lucruri false despre optimizarea seo, ce trebuie sa disparaOptimizarea seo s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani astfel incat toata lumea isi da cu parerea despre acest proces nascocind uneori lucruri neadevarate care ii pot influenta pe cei nou-veniti in acest domeniu.

Astfel, pe internet, circula astazi tot felul de lucruri false despre procesul de optimizare seo, lucruri care ar trebui clarificate pentru ca cei interesati sa nu fie indusi in eroare. Va vom prezenta pe scurt care sunt acestea si cum le putem demonta.

1.    Siteul meu este prea mare. Nu voi putea niciodata sa fac optimizarea seo de unul singur.

Ei bine, Roma nu a fost construita intr-o singura zi. La fel sta treaba si cu siteul tau. Cea mai buna strategie este aceea de a lua fiecare pagina la rand. Fiecare pagina e o posibila intrare in siteul tau. Acest lucru inseamna ca fiecare pagina poate reprezenta cardul de asteptare pentru un posibil utilizator sau cumparator.

Trebuie sa te axezi prima data pe cele mai populare pagini pentru a vedea de ce anume au ele nevoie, iar mai apoi sa ai in vedere conceptele centrale ale optimizarii seo atunci cand esti pregatit sa creezi noi pagini.

2.    Mega tagurile reprezinta cea mai importanta parte a optimizarii in motoarele de cautare.

Mega tagurile precum cuvintele-cheie, titlul si tagurile descriptive reprezinta taguri informationale HTML ce se afla in partea superioara a paginilor web, taguri pe care motoarele de cautare le folosesc in strategia lor de indexare. Mega tagurile nu sunt sub nicio forma cea mai importanta parte a procesului de optimizare seo a siteului tau, insa, reprezinta intr-adevar o parte a succesului unei bune strategii de optimizare seo.

3.    Am nevoie de pagini-intrare, umplutura de cuvinte-cheie si alte lucruri de genul acesta pentru a creste locul siteului meu.

Paginile de tip “cale de acces”, cele de tip “cloaked”, umplutura de cuvinte-cheie, toate fac parte din asa-numitul proces de optimizare seo “black hat” si, fara indoiala, nu trebuie sa faca parte nicicand dintr-o buna strategie de optimizare in motoarele de cautare.

4.    Pot sa ajung cu siteul in Top 10 pe orice motor de cautare in foarte scurt timp.

Optimizarea in motoarele de cautare se rezuma la rabdare si foarte multa munca. Suna distractiv, nu? In realitate, aducerea siteului tau in Top 10 pe orice motor de cautare nu ar trebui sa reprezinte scopul final al optimizarii seo. Chiar daca acest lucru reprezinta un beneficiu real, adevarata tinta este aceea de a face un serviciu vizitatorilor prin siteul tau si de a-l face pe acesta sa fie gasit usor de catre oamenii interesati.

Vechea zicala din filmul “Field of Dreams”, “construieste-l si vor veni” se aplica foarte bine in cazul optimizarii siteului tau, pentru ca odata ce creezi un site web viabil care ofera celor ce cauta, ceea ce acestia vor sa gaseasca, din acest lucru va rezulta mai mult trafic natural.

Acestea sunt cele mai cunoscute “minciunele” despre optimizarea in motoarele de cautare care se gasesc in mediul online si care trebuie privite cu distanta.

Pentru a vedea care este adevarul despre optimizarea seo si cum se realizeaza aceasta accesati http://smartseopack.com/optimizare-seo/ .

Alte stiri actuale :

1. Cele mai vizitate siteuri din lume
2. Conceptul seo intre trecut si prezent
3. Cum functioneaza optimizarea seo?
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?