4 greșeli frecvente de evitat atunci când alegeți o ușă din lemn

Ușile din lemn de calitate sunt una dintre cele mai bune investiții pentru casa dvs dintr-o varietate de motive. Ușile din lemn sunt durabile, elegante și sunt disponibile într-o varietate de opțiuni de design. Uneori poate fi copleșitor să faceţi selecția potrivită care se potrivește casei și stilului dvs, datorită numărului mare de opțiuni disponibile.

Ușile au un grad ridicat de utilizare, în majoritatea cazurilor, motiv pentru care ar trebui să fie suficient de robuste pentru a rezista la uzura de zi cu zi și la condiții ambientale diferite.

Atunci când alegeți uși pentru spațiul dvs. de locuit, este important să vă gândiți și să regândiți fiecare detaliu pentru a vă asigura că alegeți corect. Iată patru greșeli comune pe care trebuie să le evitați atunci când alegeți un design de ușă din lemn.

1. Lipsa măsurătorilor adecvate

Când vine vorba de cumpărarea de uși care să se potrivească perfect, este necesar să aveți măsurători precise. Este recomandat să aveți un profesionist pentru a obține măsurătorile pentru casa dvs. deoarece orice greșeală poate duce la cumpărarea unei uși cu dimensiuni greșite. Nu aţi vrea să fie nevoie să redimensionați setul de uși – un demers care va avea ca rezultat o potrivire mai puțin decât perfectă și o serie de alte probleme. Returnarea setului de uși către furnizor pentru a obține un înlocuitor vă va costa, de asemenea, timp, efort și bani.

2. Alegerea materialelor greșite

Există o multitudine de materiale care sunt folosite la confecţionarea uşilor, dar nu toate sunt de calitate, chiar dacă, poate, au un design foarte frumos. Aşadar, acordaţi atenţie deosebită materialului, nu doar designului, pentru a nu fi nevoiţi să inlocuiţi noile dvs uşi după un timp foarte scurt. O alegere excelentă sunt uşile din lemn masiv care, cu o corectă îngrijire și întreținere, vor rezista testului timpului.

3. Cumpărarea separată a foii de uşă și a cadrului

Achiziționarea unei foi de uşă și a unui cadru separat poate prezenta o mare durere de cap. Trebuie să vizitați mai multe magazine pentru a cumpăra foaia, rama, feroneria și materialul de finisare. În plus, este greu să obțineți o potrivire și o coerență perfecte între foaie și cadru atunci când sunt cumpărate separat. Producătorii de renume oferă uși montate din fabrică și cadre care sunt fabricate din aceeași specie de lemn și au un finisaj potrivit pentru a asigura o potrivire excelentă, împreună cu o estetică îmbunătățită.

4. Alegeri greșite de culoare și finisaj

Culoarea este un factor major care poate îmbunătăţi sau distruge aspectul casei dvs. Este important să alegeţi culoarea ușii în funcție de tema generală de decor, pentru a crea coerență. În plus, trebuie să alegeți finisajul potrivit pentru ușa dvs. pentru a asigura stabilitatea, rezistența și durabilitatea acesteia.

În cele din urmă

Ușile din lemn sunt durabile şi oferă un aspect şi o senzaţie de confort, făcându-le o alegere perfectă dacă sunteți în căutarea unor modele premium de uși. TGG – Usi de interior din lemn vă deschide lumea către o colecție extinsă de uși pentru interior și exterior executate din lemn masiv uscat în prealabil în uscător și adus la umiditatea optimă de prelucrare, fără a avea în structură alte materiale compozite precum MDF, PAL, PAF.