Tag Archives: Tricomserv

De ce sa cumparam pompe de la un importator pompe submersibile?

 

1-torrent

Asa cum bine stim, legile comertului ne obliga uneori sa apelam la diverse mijloace pentru a achizitiona produsul dorit. In anumite cazuri putem vorbi despre beneficiari care aleg sa isi comande singuri produsele direct de la producatori, insa cea mai frecventa situatie este cea in care beneficiarul cumpara de la un intermediar, in speta de la un importator pompe submersibile.

Continue Reading

Cand folosim hidrofoare de mare adancime cu ejector?

hidrofor de mare adancime jetd 150 cu vas de 22 litriDin ce in ce mai mult, in ultimii ani, ne confruntam cu un aflux de oameni care cauta sa-si paraseasca locuintele situate in marile orase in favoarea mutarii in zone mai putin poluate, mai libere si mai aerisite.

Din pacate acest lucru presupune si eforturi considerabile pentru racordarea noilor locuinte la utilitati, iar una dintre cele mai mari probleme o reprezinta alimentarea cu apa. De cele mai multe ori este necesar sa se intervina cu hidrofoare de mare adancime cu ejector, lucru care inseamna o investitie destul de mare ce creeaza anumite asteptari.

Asa cum bine stiam, hidrofoarele sunt impartite de catre specialisti in doua categorii. Prima categorie o reprezinta hidrofoarele care pot extrage apa de la adancimi de pana la 9 m, iar cea de-a doua categorie este reprezentata de hidrofoare de mare adancime cu ejector folosite pentru adancimi mai mari de 9 m. Continue Reading