Tag Archives: Tratament

Ce este lipolaserul?

Ce este lipolaserul?Lipolaserul este un aparat folosit cu scopul de a topi grasimea inestetica din zonele problematice ale corpului, precum celulita, colaceii si aripioarele.

Referitor la acest tratament cu lipolaserul, trebuie mentionat faptul ca acesta nu va folosi nici un produs cosmetic pentru protejarea pielii, datorita faptului ca laserul va patrunde in profunzime pana la cel mai adanc strat al pielii, fara a produce durere sau fara a lasa urme.

Inovatia unui astfel de tratament o reprezinta undele laser, care au fost anume realizate pentru a actiona doar asupra celulelor grase, fara ca acestea sa afecteze in vreun fel vasele de sange sau masele musculare. Continue Reading

Cum se face albirea de durata a dintilor?

Cum se face albirea de durata a dintilor?Multi dintre noi isi doresc sa aiba un zambet imaculat, insa nu toti suntem gata sa facem sacrificiile necesare pentru realizarea acestui scop.

Putem sa ne albim dintii cu cateva nuante in mod natural, dar asta inseamna sa renuntam la anumite bauturi si alimente ce ne afecteaza in mod direct dintii. Printre bauturi se numara in primul rand cafeaua si ceaiul, si trebuie sa recunoastem faptul ca este foarte greu sa renuntam la ele pentru totdeauna numai pentru a ajunge sa avem dinti cu cateva nuante mai albi.

Din fericire, exista metode profesionale de albire a dintilor la care putem apela periodic pentru a obtine intr-un timp foarte scurt un rezultat de albire mult mai bun decat cel pe care l-am obtine pur si simplu urmand o dieta foarte restrictiva pe tot parcursul vietii. Continue Reading