Tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea iPhone-lor fara fir

lensa.ro

Tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea iPhone-lor fara firDoriti sa va incarcati iPhone-ul fara fir? Datorita asa-numitului incarcator MagSafe, aceasta nu este nicio problema cu iPhone 12, si functioneaza cu toate cele patru modele de telefoane iPhone din seria 12.

Dar dispozitivele mai vechi de iPhone 8 nu pot beneficia de incarcarea fara fir, ci doar de incarcarea conventionala, cu ajutorul unui incarcator cu fir. Am rezumat tot ce trebuie sa stiti despre tehnologie si manevrarea corecta pentru dvs. aici.

iPhone 12 cu MagSafe

Pentru a va putea incarca iPhone-ul fara fir, trebuie indeplinite cateva cerinte. Daca aveti un iPhone 12 , puteti folosi incarcatorul MagSafe, de exemplu. Are avantajul ca iPhone 12 poate capta energia magnetic. Mai intai trebuie sa conectati incarcatorul MagSafe la sursa de alimentare Apple prin portul USB-C.

Apple livreaza iPhone 12 fara un adaptor de alimentare: daca primiti unul, asigurati-va ca are cel putin 20 de wati de putere. De asemenea, puteti utiliza surse de alimentare compatibile de la terti; sau conectati incarcatorul MagSafe la un Mac sau PC prin USB-C.

Simplul „incarcator MagSafe” de la Apple este disponibil de la sfarsitul anului 2020 pentru putin sub 44 de euro. Pretul pentru „MagSafe Duo Charger” este de aproximativ 142 de euro. Acest lucru va permite sa incarcati simultan doua dispozitive care sunt compatibile cu tehnologia, de exemplu un iPhone 12 si un Apple Watch Series 6.

Apple a introdus ambele incarcatoare impreuna cu iPhone 12 in toamna anului 2020. Dispozitivele sunt de asemenea, compatibile cu alte modele de iPhone incepand cu iPhone 8.

iPhone 11 si mai vechi cu incarcare standard Qi

Toate modelele de iPhone pe care le puteti incarca fara fir accepta standardul Qi. Apple a introdus incarcarea fara fir cu iPhone X si iPhone 8 in 2017. De asemenea, puteti incarca fara fir toate modelele ulterioare, de exemplu iPhone XR, iPhone XS si iPhone 11. Si iPhone SE care este mai ieftin si la indemana unui numar mai mare de utilizatori (versiunea din 2020), accepta de asemenea aceasta caracteristica practica.

Puteti utiliza aceste statii de incarcare

Exista diverse statii de incarcare care accepta standardul Qi si permit incarcarea inductiva a bateriei iPhone. Inainte de a cumpara, ar trebui sa utilizati informatiile de pe dispozitiv pentru a verifica daca statia este de fapt compatibila cu modelul dvs. iPhone.

Apple insasi recomanda statii de incarcare de la Belkin si Mophie, de exemplu. Aceasta includ modelul „Belkin Boost Up 7.5W Wireless Charging Pad”. Alternativ, puteti utiliza si statii de incarcare de la Logitech sau Anker, de exemplu. Statiile compatibile cu iPhone sunt disponibile de la putin sub 20 de euro.

Trebuie sa tineti cont de acest lucru atunci cand incarcati wireless

Bobina pentru incarcarea fara fir a bateriei in conformitate cu standardul Qi se afla pe spatele iPhone-ului. In consecinta, trebuie sa plasati iPhone-ul pe statia de incarcare cu afisajul orientat in sus, astfel incat sa poata fi incarcat. Cel mai bine este sa plasati iPhone-ul cat mai central posibil pe statie. De indata ce a inceput procesul de incarcare, pictograma fulger apare pe ecranul iPhone-ului in bara de instrumente.

De asemenea, trebuie sa va asigurati ca nu utilizati un capac de protectie prea gros. Aceasta carcasa protectoare nu trebuie sa fie mai groasa de cinci milimetri. Pentru a evita problemele, cel mai bine este sa plasati iPhone-ul pe statia de incarcare fara un capac de protectie. De asemenea, este important sa nu existe alte obiecte magnetice in apropiere.

retroboutique.ro

Bine de stiut: daca iPhone-ul este conectat la un alt dispozitiv prin USB, de exemplu un computer, incarcarea fara fir nu functioneaza. IPhone-ul dvs. se poate incalzi si in timpul incarcarii. Pentru a proteja dispozitivul, procesul de incarcare este oprit automat daca bateria este prea fierbinte de indata ce bateria a atins capacitatea de 80%.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation