Tipuri de huse pentru telefoane mobile

Tipuri de huse pentru telefoane mobileStim cu totii cat de placut este acel moment in care reusim sa ne cumparam un telefon mobil inteligent la care am visat de foarte mult timp.

Ei bine, cu siguranta in momentul in care am reusit sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, trebuie sa tinem cont si de faptul ca acesta trebuie sa fie cat mai bine protejat, in cazul in care vrem sa ne bucuram de el o perioada de timp cat mai indelungata.

Pentru a ne proteja dispozitivul, vom avea nevoie in primul rand de accesoriile de protectie compatibile modelului pe care l-am ales. Ne vom putea alege de exemplu o folie de protectie a ecranului insa aceasta ne va proteja ecranul impotriva zgarieturilor, a prafului si a murdaririi, insa in caz de impact nu ofera nici un fel de protectie.

Cu siguranta cel mai important accesoriu de protectie pentru ecranul telefonului este geamul protector din sticla, care pe langa faptul ca protejeaza display-ul de praf, zgarieturi si murdarire, ofera si protectie in caz de impact. Deci, fara indoiala, trebuie sa optezi pentru un astfel de accesoriu.

Trebuie mentionat faptul ca atat foliile de protectie, cat si geamurile protectoare sunt fabricate pentru fiecare model in parte, motiv pentru care nu potrivesc de la un model la altul.

Ei bine, dupa ce ti-ai ales accesoriul de protectie pentru ecran, va trebui sa iti indrepti atentia spre un alt accesoriu extrem de important, si care ofera protectie telefonului tau, si anume husa.

Husa este un accesoriu care poate sa ofere o protectie totala dispozitivului, spre deosebire de geamul protector care ofera protectie doar ecranului telefonului.

retroboutique.ro

Husele se pot confectiona din mai multe materiale, si pot sa aiba si diverse forme. Poti de exemplu sa optezi pentru o husa tip carcasa telefon, sau poti opta pentru orice alt model de husa.

Sunt o multime de utilizatori de smartphone-uri care isi indreapta atentia spre huse universale, care sunt mai ieftine decat acelea special confectionate pentru un model anume.

Aceste huse sunt foarte bune si ofera o mare protectie, insa sunt si utilizatori care nu aleg acest model de husa deoarece sunt nevoiti sa scoata telefonul afara la fiecare apel telefonic, lucru care ii cam incomodeaza.

Se pot gasi deasemenea accesorii de acest fel care se aseamana cu coperta unei carti, iar pe suprafata acestora au o portiune decupata, care iti permite sa vezi cine te suna, sau cat este ora.

Materialele din care sunt confectionate aceste accesorii pot sa difere de la caz la caz. De exemplu poti sa alegi o husa confectionata din piele in cazul in care iti doresti ca telefonul tau sa fie mai elegant, sau poti sa alegi o husa practica, din silicon.

Se mai pot gasi huse din cauciuc, din plastic, din metal sau chiar si din nailon, insa cele mai practice sunt cele din silicon, piele si cauciuc.

lensa.ro

Cu siguranta daca vei alege un astfel de accesoriu pentru telefonul tau, acesta va fi protejat in cazul in care il vei scapa pe jos, iar daca are si geam de protectie, in caz de impact telefonul nu are de suferit.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation