Tipuri de ceasuri inteligente utile pentru fiecare dintre noi

retroboutique.ro

Tipuri de ceasuri inteligente utile pentru fiecare dintre noiTehnologia a avut o evolutie fantastica in ultimii ani, astfel ca avem posibilitatea de a folosi tot felul de gadgeturi uimitoare in clipa de fata, cum ar fi renumitele smartwatch-uri (ceasuri inteligene).

Un smartwatch Samsung de exemplu, in afara de faptul ca poate fi folosit cu succes pentru a afla cat este ora si in ce data ne aflam, permite afisarea notificarilor de pe retelele de socializare, si citirea sms-urilor, si are multe alte caracteristici importante.

Tipuri de ceasuri inteligente

Exista multe tipuri de ceasuri inteligente disponibile pe piata si poate fi putin confuz sa alegeti un astfel de accesoriu care considerati ca se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Daca intentionati sa cumparati un ceas inteligent, atunci acest articol va va ajuta cu siguranta, deoarece aici am incercat sa explicam diferite tipuri de ceasuri inteligente bazate pe nise diferite.

Ceasuri inteligente robuste

Ceasurile inteligente robuste sunt foarte utile pentru persoanele care sunt implicate in tot felul de activitati in aer liber. Au un corp durabil, rezistent la socuri si au certificare IP precum IP68 sau IPX8. Un alt amanunt foarte important de mentionat in legatura cu aceste smartwatch-uri inteligente este acela ca dispozitivele au rating ATM precum 5ATM sau 10ATM, pentru a rezista chiar si unei scufundari in apa adanca.

De asemenea este necesar sa aveti la cunostinta faptul ca aceste gadgeturi au au GPS incorporat, care este foarte util in timpul explorarii in aer liber, si au si o durata excelenta de viata a bateriei. Garmin Fenix ​​F5 si Casio WSD-F20A sunt ceasuri inteligente robuste in adevarat sens.

lensa.ro

Aceste ceasuri inteligente sunt in general mult mai costisitoare decat altele, insa la fel ca un smartwatch Samsung de calitate premium, aceste accesorii isi merita pretul pana la ultimul cent platit.

Ceasuri inteligente impermeabile

Daca va place sa alergati in ploi sau sa va bucurati de inot si de alte activitati pe apa, atunci acest tip de ceasuri inteligente va fi de mare folos. Nu sunt complet impermeabile, dar au diferite grade de rezistenta la apa, cum ar fi 3ATM, 5ATM sau 10ATM. Un ceas inteligent 5ATM ofera rezistenta la apa pana la 50 de metri si poate infrunta foarte bine ploile sau inotul.

In toate ceasurile inteligente premium, aceasta functie o puteti obtine cu usurinta. LG Watch Sport si Moto 360 2 sunt unele dintre cele mai populare ceasuri inteligente impermeabile.

Ceasuri inteligente cu durata lunga de viata a bateriei

Smartwatch-urile indeplinesc o multime de functii intr-un pachet mic, ceea ce inseamna in mod logic ca bateria unui smartwatch are o sarcina foarte grea. Poate fi foarte iritant si de multe ori nu este posibil sa il incarcati din nou si din nou. Pentru a rezolva aceste probleme ale ceasurilor inteligente, trebuie sa va indreptati atentia spre gadgeturile cu o durata lunga de viata a bateriei, care sunt disponibile pe piata.

Ele pot fi utilizate de la cateva zile pana la o luna cu o singura incarcare, oferindu-va un nivel de confort premium. Garmin Vivoactive 3 si Vector Watch Luna au o durata de viata extrem de lunga a bateriei.

Acestea sunt asadar, 4 categorii de ceasuri inteligente spre care va puteti indrepta atentia in momentul in care studiati piata, si aveti de gand sa va cumparati un astfel de accesoriu. Este important sa va asigurati ca smartwatch-ul pe care doriti sa il cumparati se potriveste cu sistemul de operare al smartphone-ului pe care il detineti, si de-asemenea, trebuie sa va asigurati ca va alegeti un astfel de gadget care sa se incadreze in bugetul pe care il aveti la dispozitie in acest sens.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation