Tag Archives: Sufragerie

Cum se alege mobila pentru sufragerie?

Cum se alege mobila pentru sufragerie?Sufrageria, sau livingul dupa cum numesc multi aceasta incapere a locuintei, este camera in care cu totii petrecem cel mai mult timp atunci cand suntem acasa.

Dat fiind faptul ca este un spatiu impartasit cu familia si prietenii, un living trebuie sa fie de nota 10 in momentul in care vine vorba de confort si stil. Durabilitatea este esentiala si in ceea ce priveste mobila pentru sufragerii, care va fi utilizata in viata de zi cu zi; si pe care datorita costului sau, o veti schimba relativ rar.

Fie ca proiectati o schema de living de la zero intr-un spatiu separat sau o zona a unui plan deschis sau cautati cele mai bune corpuri de mobilier individuale pentru a actualiza camera, ghidul nostru le are pe toate. Continue Reading

Vi s-a ars un bec din sufragerie sau dormitor?

Vi s-a ars un bec din sufragerie sau dormitor? Vi s-a ars un bec din sufragerie sau dormitor? Atunci este cazul sa il inlocuiti cu un bec nou. Intrebarea este stiti ce modele sa alegeti?

Mai jos va prezentam mai multe tipuri de becuri pe care le puteti gasi in magazine si pe care le puteti cumpara alaturi de avantajele si dezavantajele fiecarui tip.

Becurile led va ofera o lumina directionala, dar daca sunt folosite in grupuri, dispozitivele care folosesc becuri led sunt o alternativa care ofera o lumina de o calitate mult mai buna si consuma mult mai putina energie decat un bec incandescent. Continue Reading