Tag Archives: Smartwatch

Pentru cine este util un smartwatch

Pentru cine este util un smartwatchSmartwatch-ul este un ceas inteligent foarte util pentru toata lumea, iar in randurile care urmeaza vom discuta despre acest dispozitiv. Vom vedea ce plate face un smartwatch, si pentru cine este acesta util, vom vedea ce aplicatii pot fi instalate pe el, si veti afla multe alte informatii interesante.

Ce se poate face cu un smartwatch?

Un smartwatch poate fi folosit in foarte multe scopuri, datorita aplicatiilor pe care le puteti instala. Vreti sa faceti apeluri de la incheietura mainii? Unele au LTE incorporat, astfel incat sa va puteti lasa telefonul acasa, cel putin teoretic. Continue Reading

Sfaturi pentru a cumpara un ceas mecanic

Sfaturi pentru a cumpara un ceas mecanicUnele ceasuri mecanice sunt preferate de barbati datorita unor calitati incontestabile pe care acestea le detin in comparatie cu alte dispozitive similare.

Desi tehnologia a avansat foarte mult si in acest domeniu, oamenii continua sa cumpere inca ceasuri mecanice. In era ceasului inteligent, cunoscut si sub denumirea de smartwatch, multi vor sa pastreze o nota de eleganta si de clasic purtand un ceas mecanic.

Unele ceasuri mecanice se disting prin stilul lor deosebit, iar altele prin calitatea ansamblului care le pune in miscare. Multi nu stiu insa ca un ceas mecanic are nevoie de intretinere si trebuie ingrijit cu atentie deoarece mecanismul lui de functiobare necesita o atentie deosebita.

Modul in care sunt concepute ceasurile mecanice nu s-a schimbat radical de cateva sute de ani. Continue Reading