Situatii in care Samsung Galaxy S10 ajunge in service

Situatii in care Samsung Galaxy S10 ajunge in serviceDispozitivele Galaxy S10, S10 Plus si S10e, sunt fara doar si poate, unele dintre cele mai performante telefoane Android de pe piata iar de la momentul aparitiei pe piata si pana in prezent, un numar mare de persoane le-au achizitionat.

Cu toate acestea, unii utilizatori au ajuns deja intr-un service de reparatii Samsung Bucuresti cu aceste dispozitive, din diferite motive, pe care vi le prezentam in continuare.

  1. Probleme legate de scanerul de amprente

Una dintre cele mai mari caracteristici noi ale Samsung Galaxy S10 este senzorul de amprenta cu ultrasunete pe ecran, care este disponibil si pe Samsung Galaxy S10 Plus.

Compania a decis, de asemenea, sa instaleze un protector de ecran din plastic pentru aceste telefoane, astfel incat scanerul de amprenta sa poata fi protejat de zgarieturi care ar putea sa-l impiedice sa functioneze.

lensa.ro

Samsung a lansat deja o actualizare pentru Galaxy S10 care printre altele, ar trebui sa imbunatateasca utilizarea senzorului de amprenta pe ecran.

In cazul in care aveti in continuare probleme in ceea ce priveste utilizarea scanerului dupa actualizare, un lucru pe care il puteti face este doar sa eliminati protectorul de ecran pre-aplicat pentru a vedea daca functioneaza.

Daca nu, incercati sa mutati degetul pe scanerul afisajului in diferite locatii pentru a vedea daca functioneaza. De asemenea, asigurati-va ca utilizati scanerul de amprente in timp ce tineti telefonul intr-o mana, astfel incat scanerul sa se poata obisnui cu acea pozitie.

Sunt mari sansele sa fie necesar sa va scanati din nou degetul in cazul in care cumparati un nou protector de ecran sau chiar o carcasa noua pentru Galaxy S10.

Daca orice solutie incercati, problemele in ceea ce priveste scanerul de amprenta persista, atunci cu siguranta nu ramane nimic altceva de facut decat sa duceti telefonul intr-un service de reparatii Samsung.

  1. Nu functioneaza incarcarea rapida

Toate telefoanele Galaxy S10 accepta o functie de incarcare rapida care ar trebui sa accelereze timpul necesar pentru a-si alimenta bateria. Deci, daca vi se intampla acest lucru, ce este in neregula cu Galaxy S10 si cum puteti activa incarcarea rapida pe telefon?

Functia de incarcare rapida Galaxy S10 functioneaza numai daca ecranul este oprit sau daca intregul smartphone este oprit. Asigurati-va ca aveti cel putin afisajul oprit sau opriti complet telefonul inainte de a incepe incarcarea Galaxy S10.

Daca ati oprit ecranul telefonului sau telefonul in sine si descoperiti ca functia de incarcare rapida Galaxy S10 inca nu functioneaza, mai puteti incerca sa faceti cateva alte lucruri.

Asigurati-va ca utilizati un cablu de incarcare original, iar acesta accepta si functia de incarcare rapida. Un incarcator standard nu este compatibil si nu va functiona cu suportul de incarcare rapida.

De asemenea, va puteti asigura ca functia de incarcare rapida este activata efectiv pe Galaxy S10. Pentru a vedea daca functioneaza, accesati aplicatia Setari, apoi derulati la optiunea Ingrijire dispozitiv. Atingeti, apoi accesati selectia Baterie. Atingeti, apoi accesati selectia More Option. Atingeti, apoi accesati Setari, si in cele din urma, apasati pe optiunea Activare incarcare rapida daca nu este deja selectata.

Retineti ca optiunea de incarcare rapida nu poate fi activata sau dezactivata in timp ce telefonul Galaxy S10 este in plina incarcare. In cele din urma, daca credeti ca Galaxy S10 inca nu se incarca la fel de repede pe cat credeati, retineti ca daca temperatura din exteriorul telefonului este mai mare sau daca telefonul in sine se incalzeste, aceasta ar putea afecta viteza de incarcare.

retroboutique.ro

Daca insa toate conditiile sunt favorabile dar incarcarea rapida nu functioneaza, atunci cu siguranta trebuie sa mergeti cu telefonul intr-un service de reparatii Samsung Bucuresti, pentru ca specialistii sa vada despre ce este vorba, si sa remedieze problema.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation