Sfaturi Esentiale pentru o seara de camping REUSITA!

A lua hotararea de a pleca intr-o excursie in care principalul loc de cazare  este chiar mama natura, iar singura solutie este campingul, reprezinta pe langa izul de aventura, curaj si poate chiar romantism,  reprezinta si faptul ca esti o persoana calculata si organizata, deoarece un astfel de drum trebuie planificat extrem de atent in avans.

Atunci cand iei o astfel de decizie, pentru planuirea drumetiei, nu trebuie decat sa  ai grija sa nu uiti cateva din lucrurile esentiale, iar acest fapt poate evita cu succes transformarea calatoriei tale intr-un esec plin de stres.

Este usor sa credem ca putem face provoarilor pe care o astfel de excursie ni le poate aduca in fata, insa nu trebuie sa uitam niciodata ca noi oamenii desi avem o evolutie extraordianra, suntem inca invinsi de fortele naturii si este cel mai bine sa nu o subestimam si avem intotdeauna tot ceea ce este esential pentru supravietuire.

lensa.ro

Sfaturi -Esentiale-pentru-o-seara-de-camping-REUSITA

Iata  sfaturi esentiale pentru o seara de camping cat mai reusita, alaturi de toti cei dragi tie, familie, prieteni colegi, etc.

  1. Toti stim cat este de important sa avem un acoperis deasupra capului, asa ca un prim sfat ar fi acela de a nu iti uita CORTUL. Cortul este unul dintre elementele esentiale ale unui camping, iar fara acesta, intr-o noapte mai rece, poti avea probleme destul de mari.
  1. Nu ignora niciodata ODHINA! Ai grija intotdeauna de cum te vei odihnii intr-o noapte de camping, deoarece, in cazul in care a 2-a zi pleci in continuarea excursiei si ai nevoie de energie, Odihna este un factor cheie al reusitei. Pentru a dormi intr-un mod cat mai apropiat de confortul de acasa, personal, recomand sa se achizitioneze o Saltea Gonflabila Intex , deoarece chiar poate face diferenta intre o seara reusita si una total esuata. Recomand sa alegeti cu atentie dimensiunile saltelei, pentru a va asigura 100% ca incape in cortul deja achizitionat!
  1. Nu uita de lumina! Noaptea este deseori un dusman aprig pentru serile de camping; atunci cand alegem sa campam intr-o zona slab iluminata, este mai mult decat necesar sa avem la noi o sursa portabila de lumina, precum un felinar solar sau de ce nu, un intreg kit solar pentru urgente. Astfel, cu acest aspect rezolvat, excursia ni se va parea mult mai frumoasa, nu este usor sa iti petreci o noapte in intuneric deplin.
  1. Chiar daca de cele mai multe ori, hainele destinate drumetiilor montane si campingurilor nu sunt cele mai ,, la moda”, acest lucru chiar nu ar trebui sa faca parte din grijile dumneavoastra. Conteaza mult mai mult sa ne achizitionam niste haine potrivite climatului in care urmam sa campam decat sa mergem in haine ,, fashion” dar sa suferim fie de cald, fie de frig.
  1. Un alt sfat, ar fi acela de a avea mare grija la ce tipuri de mancare luati in camping. Cu totii cunoastem conditiile oferite de o seara de camping asa ca este ideal sa luati mancare sanatoasa, conserve si lucruri care sa va ofere hidratare. Bineinteles, nu trebuie uitata apa, deoarece deshidratarea poate deveni o problema serioasa pentru o excursie de tip camping care se desfasoara pe parcursul a cateva zile.  Mancarea trebuie luata astfel incat la mediul in care o vesti tine ea sa se poata pastra in conditii optime pentru mancat.
  1. Alte elemente de care nu trebuie sa uitati si fara de care in situatii limita ati putea intampina greutati, sunt si trusele de prim ajutor ( ideal sa contina un minim de produse, dar cat mai atent si eficient alese), ustensilele pentru a aprinde un foc si nu in ultimul rand, un briceas sau un deschizator de conserve de preferat multifunctional.
  1. Un ultim sfat esential, este mai mult o rugaminte esentiala pentru intreaga planeta. Nu lasa deseuri in urma ta si strange intotdeauna toate deseurile produse si incearca sa gasesti un loc special amenajat unde sa le poti arunca fara sa afectezi natura.

Astfel, in cazul in se intampla sa ramai fara unul din “ingredientele” principale este posibil sa scurtezi fara sa iti doresti acest lucru, perioada de relaxare.

retroboutique.ro

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation