Tag Archives: Samsung Galaxy S10 Plus

Situatii in care Samsung Galaxy S10 ajunge in service

Situatii in care Samsung Galaxy S10 ajunge in serviceDispozitivele Galaxy S10, S10 Plus si S10e, sunt fara doar si poate, unele dintre cele mai performante telefoane Android de pe piata iar de la momentul aparitiei pe piata si pana in prezent, un numar mare de persoane le-au achizitionat.

Cu toate acestea, unii utilizatori au ajuns deja intr-un service de reparatii Samsung Bucuresti cu aceste dispozitive, din diferite motive, pe care vi le prezentam in continuare. Continue Reading

Ce probleme poate avea un display de Samsung Galaxy S10 Plus?

Ce probleme poate avea un display de Samsung Galaxy S10 Plus?Samsung Galaxy S10 Plus este unul dintre cele mai performante smartphone-uri Android, si totodata unul dintre cele mai performante smartphone-uri scoase pe piata de catre Samsung. Cu toate acestea, chiar si Galaxy S10 Plus poate avea probleme, iar unii utilizatori se plang de probleme ale ecranului. Mai exact de faptul ca acesta clipeste.

Exista mai multe motive din cauza carora este posibil ca Samsung Galaxy S10 Plus sa se confrunte cu o problema de intermitenta a ecranului, dar atata timp cat nu este din cauza unei probleme hardware, este posibil sa o puteti remedia personal, iar acesta ar fi un lucru bun pentru ca display-ul este una dintre cele mai scumpe piese telefoane Samsung, atat pentru acest model, cat si pentru celelalte modele.

Daca problemele nu sunt cauzate de un soc mecanic, in calitate de proprietar al acestui dispozitiv, ar trebui sa efectuati unele proceduri de depanare daca observati ca ecranul dispozitivului dvs. clipeste din cand in cand, deoarece acest lucru ar putea fi un semn al unei probleme grave. Continue Reading