Repara-ti iPhone-ul, intr-un service

iPhone-urile sunt telefoane mobile care se bucura de o mare popularitate in zilele noastre, datorita aplicatiilor si functiilor pe care le pun la dispozitie, a vitezei performante, a sistemului de identificare sigur, a camerei foto performante, ce le diferentiaza semnificativ fata de alte smartphone-uri. Din acest motiv, a detine un iPhone este atat o chestiune de mandrie, precum si o investitie scumpa.

In ciuda ingeniozitatii sale, totusi, iPhone-ul este un dispozitiv la fel de fragil ca alte smartphone-uri, astfel incat se poate deteriora la orice impact mai puternic.

Carcasa sau display-ul telefonului se pot sparge doar daca il scapi putin pe jos, mai ales la iPhone 8 si iPhone X, care folosesc carcase din sticla, apasate prea tare butoanele se pot strica astfel incat devin nefunctionale, bateria daca este fortata va inceta sa mai incarce, etc. Banuiesc ca ai trecut printr-una dintre aceste situatii din moment ce citesti acest articol.

A incerca sa-l duci inapoi la Apple, in baza garantiei, este o varianta care poate iesi imediat din discutie, pentru ca daca se dovedeste ca ai fi actionat asupra lui, va trebui sa platesti o multime de bani pentru reparatie, o investitie pe care pe care ai putea s-o folosesti pentru a-ti cumpara un alt telefon, ca sa nu mai mentionez si faptul ca reparatia dureaza mai mult timp din cauza programului incarcat sau a lipsei de interes din partea service-ului companiei.

Ramai, astfel, cu doua variante. Poti incerca sa-l repari singur, utilizand instrumentele proprii si tutorialele disponibile pe internet, dar aceasta varianta este riscanta intrucat inlocuire geam iphone 6s are un circuit prea complex pentru a fi reparat de catre persoane care nu au cunostiinte asupra modului in care se repara un astfel de telefon, iar dispozitivul tau ar putea ajunge mai deteriorat decat in momentul in care te-ai apucat de reparatie.

O alta varianta disponibila este sa apelezi la un service autorizat, secializat in reparatii iPhone, iar din anumite motive aceasta solutie este mai sigura decat celelalte doua.

In primul rand, prin a apela la ajutorul unui service autorizat ai garantia faptului ca personalul este specializat in reparatii iPhone si iti va inapoia telefonul exact asa cum era inainte, daca nu chiar intr-o stare  mai buna.

In plus, nici macar nu trebuie neaparat sa te deplasezi pana in service pentru a avea telefonul reparat intrucat, daca doresti, acestea iti pot trimite un tehnician acasa, sau la locul de munca, pentru a scuti timp.

Totusi, si aceasta solutie poate fi riscanta in cazul acesta  in functie de locul in care decizi sa-ti duci iPhone-ul, iar service-urile obisnuite nu sunt recomandate, intocmai din cauza structurii unui iPhone si a posibilitatii ca tehnicienii din aceste service-uri sa nu fi lucrat cu un iPhone.

Pentru a gasi cea mai buna varianta, este de recomandat sa apelezi la sfatul unor rude sau prieteni care au iPhone si au mai fost in situatia de a-l fi reparat, pentru a gasi cea mai buna varianta pentru reparatia telefonului tau.

lensa.ro

In mediul online, poti gasi multe astfel de companii care ofera reparatii pentru iPhone, dar cel mai bine ar fi sa le verifici in amanunt inainte sa alegi una.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation