Recomandari de jocuri RPG pentru smartphone

retroboutique.ro

Recomandari de jocuri RPG pentru smartphoneDaca esti nou in industria de gaming si doresti sa descoperi mai multe genuri de joc pentru a te familiariza cu conceptele propuse de marile industrii, ar trebui sa testezi cateva din jocurile mentionate in acest articol. Jocurile pentru telefon nu sunt extrem de complicate si te vor ajuta sa intelegi mult mai bine cum functioneaza RPG-urile.

Ce sunt RPG-urile?

RPG inseamna Role Play Game, iar tu vei avea un personaj pe care il poti controla cum doresti. In functie de alegerile proprii, firul narativ al povestii se va schimba, precum si finalul jocului. Vei putea accepta doar provocarile care ti se par interesante, vei putea alege liniile de dialog care ti se par potrivite personalitatii tale si vei avea control deplin asupra povestii.

Pentru a intelege mult mai bine conceptul RPG, iti vom recomanda cateva jocuri usoare:

  1. Episodes

Episode este un joc video de tip RPG interactiv dezvoltat de Pocket Gems. Aplicatia este o platforma care contine povesti interactive construite pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile si tabletele. Utilizatorii vor accesa una dintre cele 84.000 de naratiuni propuse de joc si isi vor crea povestea RPG in functie de alegerile proprii. Produsul are, de asemenea, o platforma de creare UGC care permite utilizatorilor sa isi creeze propriile naratiuni, iar pana in prezent s-au inregistrat peste 12 milioane de episoade. Episode prezinta trei tipuri de jocuri: generate de utilizator, originale si licentiate IP. Unele povesti IP includ: „Pretty Little Liars”, „Mean Girls: Senior Year”,  sau „Falling For the Dolan Twins ”.

  1. Choices: The Stories You Play

Daca folosit Facebook sau Instagram, cu siguranta ai putut vedea reclamele de la Choices. Jocul mobil pentu Android / iOS conceput si produs de Pixelberry Studios a fost promovat masiv in mediul online, iar in prezent exista peste 1000 de articole pe Internet despre acest joc. De altfel, Choices insumeaza peste 23000 de povesti, pe care le poti alege si juca.

Daca doresti sa incepi jocul, uite ce trebuie sa stii:

O singura alegere poate schimba intreaga poveste! Te poti indragostii, poti rezolva crime sau vei putea incepe aventuri intr-o lume fantastica. Indiferent ce poveste vei alege, retine ca tu esti persoana care controleaza ce se va intampla in continuare! In prezent cele mai populare povesti sunt:

  • THE FRESHMAN: Bine ai venit la Universitatea Hartfeld! Iti vei face cei mai buni prieteni sau poate chiar vei gasi dragoste adevarata. Te vei intalni cu James, cu petrecareata Kaitlyn, cu fotbalistul Chris … sau cu toti trei dintr-o data?
  • THE CROWN AND THE FLAME: Inamicii ti-au cucerit regatul, dar acum a sosit timpul sa conduci o armata, sa stapanesti magia si sa-ti revendici coroana!
  • THE MOST WANTED: Un maresal din Texas si un detectiv de la Hollywood vor lucra impreuna pentru a opri cel mai periculos asasin al Americii. Vei putea prinde ucigasul?

Daca dupa atata joaca bateria nu mai tine, nu te speria. Poti gasi toate tipurile de baterii la cele mai bune preturi inclusiv acumulator telefon iPhone  pentru cele mai noi modele de la acest producator.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation