Pentru cine este util un smartwatch

Pentru cine este util un smartwatchSmartwatch-ul este un ceas inteligent foarte util pentru toata lumea, iar in randurile care urmeaza vom discuta despre acest dispozitiv. Vom vedea ce plate face un smartwatch, si pentru cine este acesta util, vom vedea ce aplicatii pot fi instalate pe el, si veti afla multe alte informatii interesante.

Ce se poate face cu un smartwatch?

Un smartwatch poate fi folosit in foarte multe scopuri, datorita aplicatiilor pe care le puteti instala. Vreti sa faceti apeluri de la incheietura mainii? Unele au LTE incorporat, astfel incat sa va puteti lasa telefonul acasa, cel putin teoretic.

Vreti sa platiti diferite lucruri? Ei bine, multe ceasuri inteligente au cipuri NFC in interior, ceea ce inseamna ca le puteti folosi pentru a plati lucrurie pe care le cumparati, chiar si fara a avea un telefon la indemana.

Toate modelele Apple Watch au activat Apple Pay, chiar si fara un iPhone in apropiere sau o conexiune LTE. Printre ceasurile care dispun de sisteme de operare care accepta Android Pay se numara LG Watch Sport, Huawei Watch 2 si Tag Heuer Connected Modular 45. Sistemul propriu de plata mobil Samsung, Samsung Pay, functioneaza pe toate cele mai noi modele.

Garmin si Fitbit, cunoscute pentru ceasurile lor axate pe fitness, au adaugat si plati mobile la ultimele lor dispozitive.

Ceasurile inteligente sunt insa utile si in sala de fitness nu doar pentru a efectua plati. Unele ceasuri inteligente depind de smartphone-ul dvs. pentru urmarirea activitatii, dar cel putin au cel putin un pedometru incorporat pentru urmarirea pasilor.

retroboutique.ro

Daca intentionati sa utilizati un ceas inteligent in primul rand pentru a va antrena, va recomandam sa luati in considerare un ceas care va permite sa cititi notificarile. Exista ceasuri inteligente care au caracteristici de sanatate feminine, cum ar fi capacitatea de a inregistra perioadele si de a inregistra simptomele, precum si de a compara ciclul dvs. cu statistici de sanatate, cum ar fi somnul si activitatea.

Nu trebuie sa uitam nici de faptul ca aceste ceasuri inteligente au GPS, ceea ce le face mai atractive pentru cei care doresc sa alerge sau sa mearga cu bicicleta in aer liber.

Durata de viata a bateriei si incarcarea

Majoritatea ceasurilor inteligente cu ecrane color au tendinta de a rezista incarcate pana la doua zile (si uneori mai putin de o zi), deci veti dori sa luati in considerare cat de des sunteti dispus sa continuati sa conectati ceasul.

Ceasurile cu functii vocale nu vor rezista aproape atat de mult timp incarcate, atunci cand le folositi ca telefoane, dar asta este de asteptat. Apple Watch dureaza aproximativ 18 ore de utilizare mixta la incarcare. Majoritatea ceasurilor inteligente, inclusiv Apple Watch si Samsung Gear Sport, utilizeaza incarcare fara fir, ceea ce este convenabil: nu trebuie sa conectati dispozitivul direct la un incarcator.

Ghid de cumparare pentru smartwatch

Daca pana in clipa de fata nu ati mai utilizat un ceas inteligent, cu siguranta trebuie sa cunoasteti unele detalii importante inainte de a alege dispozitivul. Iata care sunt cateva detalii de care trebuie sa tineti cont, pentru a face alegerea cea mai buna.

Nu cumparati un ceas inteligent fara a stii ca va functiona cu smartphone-ul dvs. De exemplu, Apple Watches functioneaza numai cu dispozitivele iPhone. Platforma Google Wear OS si ceasurile Samsung Tizen vor functiona atat cu telefoane Android, cat si cu iPhone, dar cu mai putine caracteristici decat daca le folositi cu dispozitive Android.

Alegeti un ceas cu senzor de ritm cardiac si GPS (pentru a va urmari ritmul cardiac in timpul antrenamentelor) daca sunteti un amator de fitness.

Este foarte important sa tineti cont de durata de viata a bateriei. Ceasurile inteligente hibride care seamana mai mult cu ceasurile analogice tind sa aiba cea mai lunga durata de viata a bateriei, dar nu au ecrane tactile.

Verificati daca clema sau catarama bratarii de ceas este usor de utilizat si usor de schimbat. De asemenea, asigurati-va ca este usor pentru dvs. sa gasiti bratari de schimb.

lensa.ro

Selectarea aplicatiilor este un factor important, dar nu este la fel de important cum ar fi de exemplu compatibilitatea, designul si alte caracteristici.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation