Tag Archives: Otel Inoxidabil

De ce este indicat sa cumparati oale din inox?

De ce este indicat sa cumparati oale din inox?
Se stie faptul ca fiecare gospodina isi doreste ca bucataria ei sa fie una completa, iar acest lucru nu este de mirare, atunci cand trebuie sa gateasca pentru o familie numeroasa. Atunci cand discutam despre o bucatarie completa, includem fireste si aparatura electrocasnica (frigider, cuptor electric, aragaz sau plita electrica, etc.), dar ne referim la oale si la vesele.

Cand vine vorba despre vesela de exemplu, exista mai multe optiuni. Pentru viata de zi cu zi, gospodinele aleg in majoritatea cazurilor sa foloseasca vesela din ceramica. Acest lucru nu este surprinzator, in conditiile in care, vasele din ceramica au un raport calitate-pret foarte bun, si rezista suficient de mult timp. Continue Reading

Sistemele de drenaj si importanta otelului inoxidabil

Sistemele de drenaj si importanta otelului inoxidabilSifoane de scurgere, rigole, guri de scurgere, toate, formeaza asa-numitele sisteme de drenaj necesare oricarei gospodarii moderne.

Atunci cand vrem sa facem schimbari sau sa ne modernizam casa, ne intrebam adesea, care sunt cele mai bune sifoane de scurgere, cele mai inalte calitativ rigole de dus sau cele mai eficiente guri de scurgere.

Raspunsul este unul simplu: cele care sunt fabricate din otel inoxidabil. Continue Reading