Tag Archives: Mancare Speciala Acana Pentru Boxer

Cel mai aiurit catel din lume

Cel mai aiurit catel din lumeDe curand, sora mea mai mica a adoptat un catel. Isi dorea de mult sa aiba un companion, sa-i tina de urat chiar si atunci cand iubitul ei intarzie pana noaptea la munca, pe care sa-l iubeasca si de care sa aiba grija.

Totul a inceput intr-o seara ploioasa de septembrie. Au iesit in pub-ul preferat, impreuna cu prietenii si acolo, ii astepta cel mai aiurit catel din lume, un pui de Boxer, de-o schioapa, dar manierat, probabil a fost al cuiva inainte, pana s-a pierdut.

Surioara mea l-a dus acasa, i-a luat mancare speciala Acana pentru Boxer, doua castroane numai si numai ale lui, o perna speciala pentru catei si o lesa, deocamdata. Puiul de Boxer a primit numele de Lucky si a inceput sa puna stapanire pe apartament.

Alearga necontenit prin toata casa, este un mancacios (a inceput sa prinda in greutate), pica, se impiedica de propriile picioare si se comporta ca un copil neastamparat. Atunci cand intra o persoana necunoscuta in casa e cel mai fericit. Continue Reading