La ce ne uitam cand cumparam boxe?

retroboutique.ro

La ce ne uitam cand cumparam boxe?
Alegerea boxelor noi nu a fost usoara nicioadata in special acum cand pe piata exista foarte multi producatori si produse.

Ca la orice obiect care este in legatura cu tehnologia va trebui sa fim atenti la toate criteriile utilizate in legatura cu deciziile in materie de tehnologie pe care le facem si sa gasim exact acele criterii care ne avantajaza in momentul in care cumparam ceva. Pot sa fie boxe active si boxe pasive dar pe langa asta mai sunt si alte detalii de luat in calcul.

In primul rand este necesar sa ne decidem la ce anume vom folosi boxele. Trebuie sa stim ce uzica vom asculta, pentru ca daca vrem muzica simfonica nu va avea rost sa ne cumparam boxe care au un bass foarte accentuat. Probabil vom utiliza boxele pentru muzica, pentru filme si pentru jocuri si prin urmare este bine sa ne facem si ordine.

De asemenea, este recomandat sa ne gandim si unde urmeaza sa le conectam pentru a putea tine cont si de toti conectorii pe care un anumit dispozitiv ii are. Desigur de cele mai multe ori pot sa fie si adaptoare dar si prelungitoare dar in mod sigur ca vom prefera ca dupa ce cumparam un lucru sa il folosim repede si nu dupa cateva zile sau dupa cateva ore. In cazul in care avem tot ceea ce ne trebuie economisim timp si bani.

Tipul de boxe este foarte important. In camerele mici se pot alege boxe 2.1 pentru ca sunt suficient de puternice. Exista si modele care sunt ceva mai puternice precum sistemele 5.1 dar ele se recomanda pentru camerele ceva mai mari unde satelitii se pot imprastia asa cum credem noi de cuviinta pentru a se obtine o experienta auditiva cat mai buna.

Dimensiunile pe care le au boxele si greutatea acestora sunt doua aspecte la care e bine sa ne uitam in momentul in care vrem sa cumparam sisteme audio noi. Degeaba ne cumparam un sistem de boxe foarte bun daca nu avem unde sa il amplasam in camera in special tinand cont de faptul ca intre boxe trebuie sa existe si o distanta minima.

Puterea este unul din lucrurile care ne iau ochii in momentul in care ne uitam dupa boxe. Trebuie sa fim foarte atenti pentru ca sunt si producatori care pun puterea in format PMPO si acest format este utilizat pentru marketing in special pentru ca numarul de wati e mai mare comparativ cu alta metoda de a prezenta puterea aceasta fiind RMS.

Noi va trebui sa vedem si cata putere are sistemul RMS pentru a putea sa ne facem o idee clara in legatura cu ceea ce poate un set de boxe.

Distorsiunile sunt un element important. Desi avem boxe care au o putere mare este posibil ca ele la un volum mai mare sa se auda prost.

O telecomanda va fi si utila, dar si posibilitatea de a monta castile ori microfonul pe boxe este importanta.

lensa.ro

Daca vreti sa cumparati boxe pentru utilizarea la PC atunci este recomandat sa cumparam si o placa de sunet dedicata pentru a ne putea bucura de tot ce ne ofera.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation