Ghiduri generale pentru aplicarea unghiilor acrilice

lensa.ro

Ghiduri generale pentru aplicarea unghiilor acriliceProducatorii de produse pentru unghii petrec mult timp in cercetare, dezvoltare si testare inainte de a elibera un produs, iar aici nu ne referim doar la consumabile, ci si la instrumente precum aceste capete de freza profesionale.

Tipul si combinatia de substante chimice din orice linie de produse pentru unghii sunt proiectate sa functioneze impreuna ca o unitate completa pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

Fiecare linie de produse a producatorilor are propriile nuante si, din aceasta cauza, amestecarea produselor din diferite linii poate duce la diverse forme de defalcare a serviciilor. Pentru purtarea pe termen lung, utilizati intotdeauna sisteme complete atunci cand aplicati imbunatatiri artificiale ale unghiilor.

Urmati intotdeauna instructiunile producatorului si cititi si intelegeti etichetele de avertizare de pe toate produsele dvs. Pregatirea corecta previne problemele si este vitala pentru obtinerea de rezultate optime si prevenirea defectarii serviciului.

Procedura de aplicare

Se toarna o cantitate mica de monomer intr-o farfurie – utilizati doar ceea ce veti avea nevoie pentru serviciul special pe care il efectuati. Scufundati complet si „invartiti” peria in monomer pentru a uda bine firele de par si pentru a indeparta orice aer prins care poate duce la bule in produsul finit. Bulele de aer compromit puterea produsului si pot duce la defectarea serviciului.

Pe masura ce scoateti peria din vas, aplatizati firele de par de pe ambele parti pentru a modela peria pentru sculptura si pentru a scurge excesul de lichid din perie. Acum sunteti gata pentru sculptura.

Mai mult monomer = o margea mai mare, mai putin monomer = o margea mai mica. Scufundati peria in monomer in functie de dimensiunea dorita a margelei. Pentru o marga mica, glisati peria turtita pe partea laterala a vasului si scufundati doar varfurile pensulei in monomer. Pentru o marga mai mare, umeziti intreaga zona a pavilionului pensulei.

Desenati o linie in pulbere pana la adancimea liniei lichide de pe perie. Cu cat linia este mai lunga, cu atat margeaua este mai mare. Lasati monomerul sa inconjoare particulele de polimer. Margeaua trebuie sa aiba dimensiuni medii si o consistenta mediu umeda. Un raport de amestec mediu-umed nu se va „topi” imediat, va avea un aspect usor de „sticla texturata” si isi va mentine forma atunci cand este asezat pe unghie, varf sau forma.

Asezati margeaua in centrul unghiei naturale. Apasati siragul cu steagurile pensulei pentru a aplatiza si a separa siragul, apoi treceti la marginea extensiei. Apasati ambele parti ale centrului pentru a aplatiza cordonul si cursa la marginea extensiei, asigurandu-va ca nivelul produsului este distribuit uniform. Aceasta sectiune va fi mai inalta la linia zambetului (arc superior) si conica la toate marginile.

Pe masura ce neteziti cu pensula, este important sa „urmariti” cursa intr-o miscare descendenta. Cu intreaga sectiune 1 acoperita dintr-o parte in alta cu produsul, restul de 2-2 1/2 minute de timp de lucru pot fi folosite pentru a perfectiona linia pentru simetrie.

Perfectionati linia atunci cand produsul este foarte umed. Folositi o miscare fluida pentru a atrage efectiv zambetul. Folositi prese pentru bebelusi pentru a perfectiona linia si pentru a usura produsul in colturile zambetului. Utilizati „prep” pe o perie de pregatire dedicata pentru a curata linia de pe placa de unghii, daca este necesar.

Ridicati o margea de consistenta medie, umeda (roz, limpede sau naturala) si asezati-o pe suprafata unghiei chiar in spate, dar atingand in continuare sectiunea anterioara. Apasati talonul pentru a se aplatiza si a lovi pentru a netezi si amesteca cu sectiunea 1. Continuati astfel pana cand intreaga sectiune este amestecata si neteda.

Ridicati o marga mica, de consistenta umeda si aplicati la sectiunea 3 in acelasi mod. Asigurati-va ca aceasta sectiune se fixeaza in placa de unghii pentru a evita o creasta de produs la linia cuticulelor. Lasati o margine mica in jurul liniei cuticulei si a peretilor laterali, fara produs. Acest lucru va permite produsului sa se micsoreze corect atunci cand este intarit (polimerizat) si sa creeze o etansare etansa la placa de unghii.

retroboutique.ro

Presarea si netezirea vor asigura controlul total al produsului, vor elimina bulele din produs, vor permite contactul complet al produsului cu placa naturala de unghii si vor elimina pilitura excesiva. Lucrati cu peria plata si pastrati suprafata turtita paralela cu sectiunea la care lucrati. Aceasta inseamna ca unghiul pensulei se va modifica cu fiecare sectiune.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation