Exemple de aplicatii amuzante la care nimeni nu s-ar fi gandit ca exista

Exemple de aplicatii amuzante la care nimeni nu s-ar fi gandit ca existaIn magazinele de aplicatii pot fi gasite mai multe aplicatii ciudate si amuzante, la care nimeni nu s-ar fi gandit si care nu au neaparat o utilitate practica. Acestea pot fi gasite in principiu pentru telefoane cu Android, dar exista si pentru telefoane mobile iPhone.

  1. Este intuneric afara?

Este intuneric afara? este una dintre cele mai neobisnuite aplicatii care ajuta oamenii sa fie mai lenesi. Poate ca v-ati petrecut timpul jucand jocuri video de cateva zile si nu stiti daca e noapte sau zi! Daca acesta este cazul, puteti solicita aceasta aplicatie si va va spune daca soarele este inca pe cer sau nu.

Un lucru pe care il fac aceste aplicatii bizare este de a face oamenii sa depinda mai mult de tehnologie; totusi, utilizarea lor pentru distractie nu va face niciun rau. Aplicatia se conecteaza cu prognoza meteo a zonei  prin locatia telefonului si apoi va spune cand apune sau rasare soarele. Indiferent daca doriti sa obtineti mai mult soare sau sa asteptati pana se intuneca, aceasta aplicatie va poate ajuta cu asta.

Cum se foloseste

retroboutique.ro
  • Accesati magazinul de aplicatii, descarcati si instalati aplicatia
  • Deschideti-o si va va cere sa permiteti urmarirea locatiei
  • Odata ce o porniti, veti primi informatiile imediat.
  1.  Joc pentru pisici

Urmatoarea  in lista de aplicatii ciudate este Jocul pentru pisici, care este creat pentru prietenii tai felini si nu pentru tine. Jocul are diferite sub-jocuri, cum ar fi urmarirea mouse-ului, urmarirea pointerului si urmarirea fluturilor. Sub-jocul selectat va va distra pisica (pisicile) prin miscarea obiectului, fie el un indicator laser sau un mouse, in directii aleatorii. Acum pisica ta trebuie sa prinda imaginea.

Ceea ce o face atat de buna si de distractiva sunt miscarile imprevizibile ale obiectelor care va vor tine pisicile ocupate ore in sir.

Cum se foloseste

  • Jocul este simplu, descarcati-l si selectati sub-jocul care va place (unele sub-jocuri trebuie achizitionate)
  • Odata ce jocul este pornit, puneti-l langa pisica si lasati-o sa se joace cu el
  • Daca doriti sa intrerupeti jocul, tineti apasat butonul in forma de labuta si scuturati dispozitivul
  1.  Viggle

Poate nu este suficient de ciudata, dar cu siguranta se numara printre aplicatiile neobisnuite care va socheaza, de ce? Pentru ca primiti recompense doar pentru a va distra! Puteti viziona emisiuni si filme pe retele precum Amazon, Netflix si Hulu pentru a obtine puncte Perk.

Apoi, puteti schimba aceste puncte pentru recompense in viata reala. Dezvoltatorul din spatele Viggle este Perk, care este o platforma de recompensa mobila. Ei sustin ca au mai multe recompense, aplicatii si cadouri decat oricine altcineva. Platforma este gratuita si puteti obtine chiar si cadouri valoroase, cum ar fi laptopuri, casti si tablete.

Puteti urmari emisiunile preferate prin intermediul acesteia, puteti castiga puncte Perk, apoi le puteti valorifica pentru recompense reale, cum ar fi cardurile cadou Walmart, PayPal si Amazon. Puteti utiliza, de asemenea, punctele pentru a dona la peste 1.000 de organizatii caritabile, inclusiv Societatea Americana a Cancerului, Autism Speaks si multe altele.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation