Tag Archives: Epilare

Caracteristicile decantorului de ceara

Caracteristicile decantorului de ceara
Daca dorim inlaturarea parului nedorit de pe corp, exista numeroase solutii, de la unele traditionale, precum lama, la aparatele moderne cu laser pentru epilarea permanenta. Dar saloanele de specialitate folosesc un aparat numit decantor de ceara care ofera clientelor un epilat eficient si mai ales confortabil.

Decantoarele de ceara care se gasesc in saloanele de cosmetica se impart in: Continue Reading

Cum se face corect epilarea?

Cum se face corect epilarea?Incepeti vara cu o piele catifelata si neteda. Descoperiti avantajele fiecarui mod prin care se pot indeparta firele de par nedorite si aflati mai multe trucuri care va ajuta sa indepartati durerea si sa obtineti un efect indelungat. Cea mai populara metoda prin care se face epilarea este cu ceara de unica folosinta.

Metodele prin care se elimina parul nedorit sunt foarte multe si indiferent daca faceti acest lucru acasa sau in saloane de specialitate va recomandam sa tineti cont si de unele sfaturi.

Crema epilatoare are dezavantajul ca substantele chimice care se afla in compozitia sa pot sa fie toxice si unele fire pot sa creasca in mod necorespunzator. Este o metoda foarte rapida dar este nevoie sa faceti un test de toleranta inainte. Continue Reading