Tag Archives: Ecran Tactil

Care sunt ultimele telefoane Xiaomi lansate?

Care sunt ultimele telefoane Xiaomi lansate?Un smartphone este deosebit de util pentru fiecare persoana, in conditiile in care poate fi folosit in foarte multe scopuri, iar din acest motiv, fiecare dintre noi dorim sa avem la dispozitie un dispozitiv performant, si care sa fie capabil sa faca fata tuturor cerintelor noastre.

Cei care isi doresc un smartphone cu specificatii tehnice mai mult decat decente, la un pret super atractiv, isi pot indrepta atentia spre telefoanele Xiaomi. Cu o folie de protectie pentru ecran si cu o husa Xiaomi poate fi asigurata protectia unui astfel de telefon.

Vom discuta in continuare despre doua dintre cele mai noi telefoane aparute pe piata, de la Xiaomi. Deci, daca intentionati sa va inlocuiti telefonul mobil in urmatoarele saptamani, cu siguranta merita sa cititi pana la final, si sa alegeti un asemenea smartphone. Continue Reading

Cum se aleg telefoanele in functie de display?

Cum se aleg telefoanele in functie de display?De fiecare data cand vine vorba despre display-uri fiecare proprietar de telefon smart se mandreste cu propriul dispozitiv. Nu toti utilizatorii de telefoane si display-uri care au ecran tactil stiu ce reprezinta de fapt un touchscreen si in functie de ce aspecte ar trebui sa fie ales un telefon cu un astfel de ecran.

Pe langa faptul ca oamenii nu stiu cum functioneaza un astfel de ecran de cele mai multe ori nu stiu nici cum ar trebui protejat acesta, si desi cheltuie foarte mult pe telefoane in final acestea sfarsesc cu diplay-urile sparte.

Un display de telefon de la Apple poate fi destul de scump, la fel cum sunt si telefoanele si cu toate acestea inca mai vedem topicuri pe diverse forumuri despre inlocuire display iPhone 4S de exemplu din cauza ca oamenii nu isi protejeaza corespunzator telefoanele. Continue Reading