Divizia de display-uri de la LG continua sa creasca investitiile in OLED

Divizia de display-uri de la LG continua sa creasca investitiile in OLEDLG Display intentioneaza sa-si schimbe sursa principala de vanzari de la LCD la OLED investind in OLED-uri de generatie 10.5, 8-a si 6-a si a stabilit obiectivul de a avea OLED in proportie de 40% din totalul vanzarilor pana in 2020. Daca iti doresti display Samsung de calitate, viziteaza site-ul TelefoaneGsm.ro.

LG Display a anuntat astfel de planuri in cel de-al doilea trimestru al anului. LG Display va pregati OLED de generatie 10.5 si facilitati OLED flexibile din generatia a 6-a, care vor necesita investitii totale de 13,4 miliarde de dolari (15 trilioane KRW), la uzina P10 din Paju. De asemenea, intentioneaza sa construiasca linia OLED din generatia a 8-a in Guangzhou, China, investind 4,47 miliarde USD (5 trilioane KRW), pentru a spori profitabilitatea si capacitatea de productie a OLED-ului de generatia a 8-a.

LG Display intentioneaza sa deschida o linie de productie OLED de 6000 de device-uri pe luna, incepand cu anul 2019, investind 4,47 miliarde USD (5 trilioane KRW) in linia OLED flexibila, care va fi adaugata recent la uzina P10.

Linia sa E5, care este situata in Gumi, va produce 15.000 OLED-uri pe luna incepand cu sfarsitul acestui an, in timp ce linia sa E6 din Paju va incepe productia de 15.000 de afisaje pe luna in al doilea trimestru al anului viitor. Se estimeaza ca va avea o capacitate de productie de 65.000 de OLED-uri flexibile de generatia a 6-a pe luna pana in 2020.

Linia OLED de generatia a opta a generatiei OLED de la LG Display din Guangzhou, va opera incepand cu prima jumatate a anului 2019. Se vor investi 4,47 miliarde USD (5 trilioane KRW), astfel incat aceasta linie va avea o capacitate de productie de 60.000 OLED pe luna.

LG Display produce in prezent 78.000 de panouri de generatia a 8-a de la linia sa E4-1 si a inceput sa opereze linia E4-2 cu scopul de a avea o capacitate de productie de 60.000 de panouri pe luna pana la sfarsitul acestui an.

Desi se asteapta sa aiba o capacitate de productie de 198.000 de OLED-uri pe luna pana in 2020, exista o sansa ca aceasta capacitate de productie sa nu fie suficienta pentru a satisface cerintele pietelor in 2018 si 2019. LG Display prevede ca vor exista 6 milioane OLED pe pietele din lume, pana in 2020.

retroboutique.ro

“Productia de panouri OLED TV va fi strans legata de momentul in care exista cerinte puternice din partea pietelor”, a declarat CFO Kim Sang-don de la LG Display. “De asemenea, luam in considerare cresterea productiei instalatiilor curente prin aplicarea strategiei MMG (Multi Model Glass) si altele.”

LG Display estimeaza ca procentul de OLED-uri mari, mici si mijlocii va ocupa aproximativ 10% din vanzarile din acest an.

Desi unele piete se tem ca pretul ecranului LCD ar putea scadea brusc, LG Display este optimist in privinta performantei sale. Chiar daca vanzarile de televizoare sunt scazute, se prevede ca dimensiunea televizoarelor va continua sa devina mai mare.

lensa.ro

“Noi anticipam ca va exista un declin suplimentar limitat al preturilor, deoarece nu exista schimbari structurale in ceea ce priveste oferta si cererea, deoarece oferta de panouri continua sa fie limitata “, a declarat directorul executiv Kim Sang-don.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation