Din ce motive poate ajunge un smartphone la service?

Din ce motive poate ajunge un smartphone la service?Un smartphone poate sa ajunga intr-un service gsm din diferite motive, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta pe scurt despre motivele pentru care poate ajunge un smartphone pe mana specialistilor.

In primul rand, un smartphone poate sa ajunga intr-un service gsm fara a fi defect. Daca te intrebi cum este posibil acest lucru, ei bine, intr-un service gsm se comercializeaza si accesorii smartphone, iar utilizatorii au posibilitatea sa isi duca terminalul la service pentru a-i fi aplicat de exemplu un geam de protectie pentru ecran.

Deasemenea, un smartphone poate sa ajunga pe mana specialistilor de la service si in conditiile in care acesta este blocat intr-o anumita retea, iar utilizatorul sau isi doreste sa il foloseasca intr-o alta retea, iar in aceasta situatie telefonul va avea nevoie de o decodare.

Ei bine, dupa cum se poate observa, acestea sunt doua cazuri fericite in care un smartphone poate ajunge intr-un service gsm, pentru ca nu are probleme grave, iar totul se poate rezolva in cel mai scurt timp.

Trebuie insa precizat si faptul ca sunt o multime de smartphone-uri care ajung intr-un service gsm avand diferite probleme destul de serioase.

Cea mai des intalnita situatie este aceea in care un smartphone ajunge la service cu ecranul spart, iar aceasta situatie este cauzata de neglijenta utilizatorului. In conditiile in care acesta si-ar fi protejat dispozitivul cu un geam de protectie din sticla pentru ecran, atunci cu siguranta nici display-ul si nici touchscreen-ul nu ar mai fi avut de suferit.

O alta situatie neplacuta pentru utilizatori este aceea in care terminalul lor face cunostinta cu apa, iar din acest motiv, el fie nu mai functioneaza la capacitate maxima, fie nu mai functioneaza.

lensa.ro

Si in aceasta situatie, utilizatorul isi va duce telefonul la service, insa daca apa a patruns la circuitele interne ale dispozitivului, atunci sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu mai poata sa fie reparat, sau reparatia sa coste atat de mult, incat utilizatorul sa fie nevoit sa isi cumpere un alt smartphone.

Alte dispozitive ajung pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca au probleme privind receptionarea semnalului gsm, asta in ciuda faptului ca in zona in care se afla, semnalul este foarte puternic.

Sunt sanse mari ca intr-o astfel de situatie, daca semnalul este puternic in zona, cartela nu este deteriorate, iar celelalte telefoane primesc semnal, telefonul problematic sa aiba nevoie de o inlocuire a antenei de semnal.

Ei bine, toate aceste reparatii sunt din clasa de reparatii hardware, insa sunt si reparatii pe partea de software la care pot fi supuse telefoanele, iar una dintre acestea ar fi reinstalarea sistemului de operare, atunci cand telefonul se blocheaza foarte des, sau atunci cand se restarteaza singur.

Asadar, se poate observa foarte clar din acest articol faptul ca telefoanele pot sa ajunga intr-un service gsm, si atunci cand au nevoie de accesorii smartphone, dar si in momentul in care nu mai functioneaza la capacitate maxima, si au nevoie de o reparatie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation