Tag Archives: Dieta Sanatoasa

De ce este important sa mananci fructe?

De ce este important sa mananci fructe?Mancarea fructelor este un lucru indicat, in conditiile in care acestea ofera multe beneficii pentru sanatate. Conform cercetarilor, persoanele care mananca mai multe fructe si legume ca parte a unei diete sanatoase in viata de zi cu zi, in general pot avea un risc redus de boli cronice.

Fructele ofera o multime de substante nutritive vitale pentru sanatatea si intretinerea corpului, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba. Continue Reading

Pastele fainoase si dietele sanatoase

Pastele-fainoase-si-dietele-sanatoasePastele fainoase pot face parte usor intr-o dieta sanatoasa, desi parerea generala este ca sunt bogate in carbohidrati si ar trebui consumate mai rar sau evitat complet in cazul unui regim, pastele sunt un aliment la fel ca oricare altul, cu avantaje si dezavantaje, deci pot fi consumate si intr-o dieta sanatoasa, luand in considerare desigur si anumite elemente.

In Oradea gasesti paste fainoase de diferite tipuri la Selgros, poti sa alegi sortimentul care se potriveste cel mai bine cu ce vrei sa gatesti.

Cand ne gandim la o dieta sanatoasa nu trebuie sa izolam fiecare produs in parte, pentru ca nu mancam de pilda paste goale, le preparam impreuna cu alte alimente, iar acestea impreuna pot face usor o masa sanatoasa.

Pastele fainoase sunt o fundatie perfecta pentru o masa sanatoasa si hranitoare, de regula se prepara impreuna cu legume, peste, sosuri de rosii, sau branze pline de proteine, si cu carnuri slabe, in principiu de pui.

Continue Reading