Despre carcasele personalizate pentru iPhone

lensa.ro

Despre-carcasele-personalizate-pentru-iPhoneUna dintre piesele iPhone care ii acorda acestuia un aspect special sunt carcasele. De multe ori, posesorii de iPhone isi doresc sa aiba o carcasa pe masura acestui smartphone special. Au nevoie de o carcasa speciala.

Pot alege sa isi schimbe carcasa originala cu una dintre multiplele carcase disponibile. Exista o gama de culori, pornind de la clasic negru, la alb, argintiu, gold, gri, si uneori chiar culori mai aprinse, culori vii, in functie de preferintele clientilor.

S-a dezvoltat in ultima vreme si o moda de personalizare a carcaselor de iPhone cu numele, sau cu diferite colaje prin PhotoFancy care foloseste functiile MagicName sau Colaje.

Desigur, aceasta moda a personalizarii este pentru cei care isi doresc sa detina un iPhone special, care pe langa functionalitate, are si un design anume, o culoare aleasa de client, iar prin personalizare capata calitatea de a fi unic.

retroboutique.ro

Imprimarea directa este metoda cea mai des utilizata, se tipareste cu o vopsea speciala care patrunde in material, se usuca la lampi UV, nu se sterge. Astfel personalizarea devine permanenta.

Carcasele acestea speciale sunt piese care pot fi oferite ca si cadou, pentru ca poarta o amintire, daca se imprima o poza cu persoana careia i se ofera iPhone-ul, sau se poate imprima un anumit moment din viata persoanei respective, sau un peisaj floral. De asemenea, pot fi inscriptionate mesaje speciale, cu ocazii speciale de sarbatoare.

Doar daca va ganditi si la acest aspect, puteti sa faceti dintr-o piesa aparent banala, fara un rol atat de important la un iPhone, adica dintr-o carcasa personalizata, o piesa care va capta interesul tuturor pentru ca este deosebita de oricare alta piesa detinuta de altcineva.

Uneori este necesara o astfel de personalizare, si daca exista mai multi posesori ai aceluiasi iPhone din familie, pur si simplu, o carcasa de culoare diferita, sau personalizarea prin fotografie, poate face ca telefoanele sa nu fie incurcate.

Posesorii de iPhone pot sa aleaga carcasele dorite pentru ca sunt niste clienti speciali, care isi doresc mai mult pe langa calitatile incontestabile ale acestui smartphone. Vor fi extrem de atenti sa isi schimbe carcasele in functie de gama variata de pe piata si sa le personalizeze in functie de evenimentele speciale din viata lor.

Nu se vor gandi doar la aspectul practic, ci vor face din telefoanele lor prin aceste piese simple ca functionalitate, niste telefoane pe care cu greu le vor putea inlocui. Desigur, mai trebuie sa tina cont si de aspectul care prin culoare sau personalizare nu trebuie totusi sa atraga toate privirile, ci sa fie realizat cu finete, cu accent pe detalii, si nu pe un lux exagerat.

Dar acest aspect tine de nevoile si dorintele oricarui client in parte, asa ca producatorul de carcase va furniza toata gama de culori si modele, iar serviciile de personalizare vor oferi ceea ce solicita clientul, incercand sa consilieze in masura in care este inteles si ascultat de catre client, pentru a obtine cel mai bun rezultat dorit de catre acesta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation