Despre beneficiile ozonoterapiei

retroboutique.ro

Despre beneficiile ozonoterapieiO functie foarte importanta pe care o are orice combina cosmetica functia de ozonoterapie. Ozonoterapia reprezinta o terapie care functioneaza pe baza injectarii sau insuflarii unei cantitati de amestec de Oxigen-Ozon, prin anumite tehnicie, si prin care se obtin rezultate terapeutice avand efect dezinfectant, revitalizant si trofic.

Ozonul mai este cunoscut si ca aer proaspat, din limba greaca, are formula chimica O3 si a fost identificat in 1785, si romanul Nicolae Tesla a fost cel care a patentat in SUA primul generator de ozon. Astazi este folosit la tratarea pacientilor si la purificarea apei potabile sau a celei din piscine.

Iata si efectele ozonului: imunostimulant, antibacterian, virustatic, antiinflamator, antialgic, revitalizant, are actiune lipolitica, imbunatateste circulatia, are actiune antidepresiva, efect dezinfectant prin eliminarea radicalilor liberi si a toxinelor, oxigeneaza si tonifica pielea.

Orice clienta isi doreste sa beneficieze de cele specificate mai sus, deci va apela cu incredere la functia de ozonoterapie pe care o combina cosmetica o are in dotare, si pe care cosmeticiana stie sa o foloseasca cu maiestrie, grija pentru clienta, explicand pasii executati, astfel intensificand efectele aparaturii, prin crearea unui mediu de lucru placut, in care orice clienta va reveni cu drag.

lensa.ro

Foarte multe dintre cliente au citit, s-au informat de acasa despre ozonoterapie, dar este necesar ca si atunci cand au ajuns intr-un salon de infrumusetare sau cosmetic, sa li se prezinte in amanunt, daca isi doresc mai ales, cum functioneaza acest procedeu, ce efecte benefice aduce in timp, pentru ca orice clienta sa aiba increderea de a reveni oricand pentru a isi face tratamentul de care are nevoie, chiar pentru a recomanda cu incredere oricarei prietene doritoare de astfel de tratamente.

Se recomanda ca astfel de tratamente sa fie mai intai analizate de un medic specialist pentru ca tenul este pretentios, medicul este bine sa fie dermatolog, sau daca salonul are personalul specializat, sau daca colaboreaza cu cabinetele medicale, cu atat mai bine.

Nimeni nu are de suferit, daca si din punct de vedere medical, este o recomandare in functie de ten si problemele acestuia, si nu doar in functie de dorintele clientelor, care uneori isi pot dori ceva ce nu pot obtine usor, pentru ca orice ten are anumite calitati si defecte, deci nu se pot obtine rezultate dincolo de a realiza si un aspect realist.

Tratamentele cosmetice sunt pretentioase, dar aduc rezultate foarte bune, daca clienta si cosmeticiana si medicul dermatolog lucreaza impreuna ca echipa umana, iar aparatura prin combina cosmetica ofera materialul cu care se lucreaza pentru a obtine in final cele mai bune rezultate, iar terapia cu ozon este extrem de necesara si practica si aduce mari beneficii utilizata asa cum trebuie.

Apelati cu incredere la astfel de terapie, daca v-ati informat corect asupra a tot ce inseamna ozonoterapie, iar in timp nu veti regreta ca ati investit timp si resurse financiare, pentru ca ati avut grija de dumneavoastra, in primul rand, la momentul oportun, pentru a va simti bine, pentru a remedia unele probleme, pentru a fi sanatoase.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation