De ce se foloseste Palo Santo?

De ce se foloseste Palo Santo?Palo Santo, sau Bursera Graveolens (gasit in Ecuador si Peru) si Bulnesia Sarmientoi (gasit in anumite parti din Brazilia, Argentina, Paraguay si Bolivia) este un copac sacru folosit in mod traditional de comunitatile indigene ca practica sacra. Samanii ard Palo Santo in manunchi pentru a-si curata spatiul si pentru a indeparta spiritele. Palo Santo in spaniola este lemn sfant.

Inainte de a intra in detalii cu referire la utilizarile Palo Santo, facem precizarea ca acum, puteti gasi betisoare palo santo, piramide fumigatie palo santo, sau uleiuri esentiale palo santo, pe https://www.e-palosanto.com. Pentru a afla insa mai multe informatii cu privire la Palo Santo, cititi in continuare, despre utilizarile acestui lemn sfant.

Recoltare durabila

Exista legi locale stricte care interzic exploatarea palo santo in padurea Amazon si acesti copaci sacri nu pot fi indepartati pana cand nu s-au “odihnit” pe podeaua padurii cativa ani. In plus, arborele nu poate fi niciodata taiat. Se admite recoltarea numai dupa ce moar copacul palo santo, iar  moartea este una naturala.

Si, desi acest lucru poate fi pus in aplicare din motive de mediu, din punct de vedere spiritual este o necesitate. Arborele pur si simplu nu ne ofera ceea ce avem nevoie decat daca il respectam si il recoltam intr-o maniera durabila. Prin procesul acestei moarti naturale, urmata de ani buni pe podeaua padurii, se dezvolta uleiurile sale esentiale si proprietatile vindecatoare, oferind lemnului puterea de a purifica, de a atrage energie pozitiva, de a vindeca si de a mirosi bine, pur si simplu uimitor.

Metamorfoza

Lemnul santo Palo sufera o transformare impresionanta care ne ofera noua, oamenilor cadouri de neimaginat. Din pacate, au existat arbori palo santo, care au fost taiati, dar au predat o lectie valoroasa. Acesti copaci nu contineau nici macar pe aproape cantitatea de uleiuri pe care o contineau arborii cazuti in mod natural si care au petrecut ani intregi pe pamant.

Stim acum ca palo santo trebuie sa sufere o metamorfoza care incepe cu scaderea la timp si ca palo santo trebuie sa se odihneasca ani intregi. In aceasta perioada se dezvolta o concentratie de uleiuri aromatice, intensificandu-i parfumul unic si proprietatile de vindecare.

Crema culturii

Exista ceva extrem de rar si acestea sunt lemnele de palo santo premium. Dupa cum stim, copacii palo santo trebuie sa se odihneasca pe pamant cativa ani inainte sa poata fi recoltati pentru a permite dezvoltarea uleiurilor aromatice si vindecatoare. Deci, in timp ce cea mai mare parte a copacului este in contact cu pamantul, exista unele ramuri care nu il ating niciodata. Ani de zile, acesti copaci sunt spalati de ploaie si uscati de razele de soare care se ridica prin varful padurii.

Bitisoarele din aceste ramuri sunt clasificate drept „premium”, deoarece tot ceea ce ofera – aroma, purificare, energie pozitiva, vindecare energetica, vindecare medicinala, este si mai puternica. Samanii stiu ca ramurile palo santo care nu ating niciodata pamantul au puterea de a inalta sufletul, intrucat este intotdeauna inspirator sa ramana deasupra planului pamantesc. Din cauza raritatii extreme a acestui lemn, aceste bete nu sunt intotdeauna disponibile.

Intentiile abunda

Vreti sa va imbunatatiti viata? Sansele sunt ca Palo Santo sa va ajute. Folosirea bastoanelor de palo santo ca tamaie si aromaterapie este cunoscuta pentru a imbunatati meditatia si concentrarea oamenilor. Proprietatile sale naturale, eliberate in fumul sau bland si usor, purifica spatiul si oamenii la nivel energetic, precum si atrag energia pozitiva. De asemenea, este folosit acest lemn sfant in diferite moduri pentru a vindeca oamenii de multe boli diferite, in cultura samanilor. Este utilizat pe scara larga ca un mare produs respingator de insecte.

Ardeti palo santo

Va intrebati cum sa ardeti betisoarele de palo santo ca tamaie, pentru a pata sau pur si simplu sa va bucurati de aroma sa? Tineti o bucata de lemn usor cu susul in jos si luminati varful pana cand exista o flacara mica. Dupa 1 minut, expulzati-l astfel incat sa se produca doar fum. Bastonul poate fi reutilizat de mai multe ori pana cand nu mai este. Aroma este similara cu rasina de copac.

Exista mai multe modalitati de a va bucura de bastoane de palo santo si de a beneficia de proprietatile lor. Cel mai obisnuit mod este sa-l ardeti ca tamaie, dar betisoarele pot fi, de asemenea, taiate in barbierit si adaugate la un amestec de tamaie din rasina. Un alt mod popular de a va bucura de aroma este sa puneti betisoarele intr-un ghiozdan si sa le asezati intr-un sertar sau un dulap.

retroboutique.ro

Palo Santo este asadar este un copac sacru folosit in mod traditional de comunitatile indigene ca practica sacra. Betisoarele pe care le puteti gasi si pe https://www.e-palosanto.com, va pot oferi o multime de beneficii, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa accesati link-ul, si sa va comandati betisoare palo santo. Puteti alege chiar si ulei esential palo santo, pentru a simti pe propria piele, care sunt beneficiile sale.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation