De ce sa alegi un iPhone in defavoarea unui telefon Android?

De ce sa alegi un iPhone in defavoarea unui telefon Android?Pentru majoritatea persoanelor care au nevoie de un nou smartphone, intrebarea este: sa aleg un dispozitiv iPhone sau sa optez pentru un model Android? Ei bine, atat Android-ul cat si iOS-ul (iOS este sistemul de operare al dispozitivelor iPhone) vin atat cu avantaje cat si cu dezavantaje.

Daca vrei un telefon special, iti vei indrepta atentia spre un model iPhone, iar mai multe detalii poti afla in continuare.

Sistem de operare diferit

Dupa cum bine stim cu totii, dispozitivele Samsung, Sony, Huawei, Nokia, HTC, LG si altele, au sistemul de operare Android. Acestea sunt foarte asemanatoare (difera in mare parte designul dar sistemul de operare este identic). De aceea, este recomandat sa iti alegi un model iPhone daca vrei un telefon special.

retroboutique.ro

iOS-ul este diferit de Android, deci vei avea un telefon diferit, un telefon special, un telefon unic. Asadar, alegerea unui model iPhone reprezinta cu siguranta o idee inteleapta.

iPhone isi pastreaza valoarea odata cu trecerea timpului

iPhone-urile tind sa-si pastreze valoarea mult mai bine in comparatie cu telefoanele Android, chiar si daca discutam despre Samsung. Este mai usor sa revindeti un iPhone 6s de exemplu decat sa vindeti un telefon Android mai nou daca doriti un upgrade. Chiar daca si unele dispozitive Android isi pastreaza valoarea destul de bine (mai ales modelele high end de la Samsung), costul actualizarii este mai atractiv pentru utilizatorii de iPhone.

lensa.ro

De exemplu, un dispozitiv iPhone 6s este mai valoros chiar si acum la atata timp de la lansare decat multe modele Android noi, de la unii producatori de pe piata. Acesta poate fi si un dezavantaj pentru ca o inlocuire display iPhone 6s este mai costisitoare decat o inlocuire display Xiaomi de exemplu.

Puteti actualiza sistemul de operare iOS pentru iPhone oricand doriti

Un alt avantaj foarte mare al dispozitivelor iPhone fata de telefoanele care au sistemul de operare Android, este acela ca puteti sa actualizati sistemul de operare iOS pentru iPhone oricand doriti sa faceti acest lucru.

Potrivit unui raport recent care a fost publicat recent, in jur de 80% dintre dispozitivele iOS ruleaza in clipa de fata cu sistemul de operare iOS 13, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Apple.

In acelasi timp, de precizat este faptul ca Google a raportat faptul ca sistemul de operare Android Nougat era disponibil pe doar 4,9% din dispozitivele Android.

iPhone este mai usor de utilizat

In ciuda faptului ca majoritatea companiilor de pe piata care produc telefoane cu sistemul de operare Android incearca din rasputeri sa produca aceste telefoane cat mai performante si cat mai usor de utilizat, pana in clipa de fata dispozitivele iPhone raman cel mai usor de utilizat.

Aspectul iOS nu a suferit mari schimbari de la primul model iPhone din anul 2008 si pana in clipa de fata, in anul 2020. Acesta este considerat un mare avantaj pentru ca persoanele care foloseau atunci primele versiuni iPhone, pot folosi fara probleme chiar si ultima versiune IOS.

Androidul insa a suferit multe modificari, iar cei care stiau sa foloseasca un dispozitiv Android in 2008, cu siguranta daca nu sunt prieteni cu tehnologia si telefoanele, vor avea unele batai de cap.

Aspectul impresionant

Nu trebuie sa uitam aspectul impresionant al dispozitivelor iPhone. Acesta este motivul pentru care chiar si oamenii de afaceri si cei care ocupa diferite functii de conducere, aleg sa foloseasca telefoanele iPhone, care trebuie sa recunoastem ca sunt mai elegante decat cele care au sistemul de operare Android.

Asadar, exista multe motive pentru care dispozitivele iPhone sunt preferate de multe ori, celor care au sistemul de operare Android.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation