De ce iPhone-urile sunt considerate cele mai bune telefoane?

De ce iPhone-urile sunt considerate cele mai bune telefoane?Datorita faptului ca smartphone-urile sunt o necesitate pentru fiecare persoana, au aparut pe piata mai multi producatori. Apple este insa unul dintre cele mai apreciate branduri de pe piata, iar in continuare veti afla si care sunt motivele pentru care multi utilizatori opteaza pentru cele mai noi telefoane mobile iPhone.

  1. iPhone-urile sunt mai rapide

Daca va ganditi sa cumparati un iPhone mai nou, stiti ca cipul A12 Bionic din interior bate orice smartphone din tabara Android. De exemplu, iPhone XS a batut cipul Galaxy S10 Plus Snapdragon 855 din Geekbench 4, care masoara performanta generala. Diferenta este mai restransa decat a fost in trecut, datorita procesorului Snapdragon 855, care va alimenta telefoanele Android din acest an, dar iPhone XS a inregistrat un nivel mai mare de 11.420 la Galaxy S10 Plus cu 855-10.732.

  1. O mai buna integrare hardware si software

Cel mai recent exemplu este Face ID, care te conecteaza in siguranta la iPhone folosind o scanare 3D a fetei printr-un senzor TrueDepth. Alte companii au incercat sa copieze Face ID, dar niciuna nu a reusit.

Animoji si Memoji sunt alte exemple de hardware si software Apple care lucreaza perfect impreuna. Echivalentul Samsung, AR Emoji, se ridica undeva la jumatate din performantele aplicatiei iPhone.

lensa.ro
  1. Cel mai simplu telefon de utilizat

In ciuda tuturor promisiunilor producatorilor de telefoane Android de a-si eficientiza dispozitivele, iPhone-ul ramane cel mai usor de utilizat telefon de departe. Unii ar putea lamenta lipsa schimbarilor in aspectul iOS de-a lungul anilor, dar cei de la Apple considera ca acesta de fapt este un plus, dat fiind faptul ca functioneaza cam la fel ca in 2007.

Desigur, Apple a adus si unele imbunatatiri de-a lungul anilor, precum Siri si Control Center. Cu iOS 11, Apple a adaugat posibilitatea de a edita Live fotografii, de a trimite plati prietenilor din aplicatia Mesaje si de a organiza fisiere printr-o aplicatie Fisiere corespunzatoare (ceea ce este intarziat avand in vedere ca Android a avut acces la fisiere de la inceput).

Si in iOS 12, utilizatorii au primit scurtaturi si sugestii Siri, performante mai rapide, Facetime de grup si alte imbunatatiri. Asteptati-va ca imbunatatirile vor continua cu fiecare versiune iOS.

retroboutique.ro
  1. Actualizari ale sistemului de operare atunci cand le doriti

Acest lucru va rani putin, fanii Android. Incepand cu februarie 2019, 83% dintre dispozitivele iOS introduse in ultimii 4 ani foloseau iOS 12, potrivit Apple. Google nu a publicat nici macar numerele ratei de adoptie pentru Android Pie din aprilie 2019. Si a fost nevoie de aproximativ un an pentru ca Oreo Android mai vechi sa ajunga la doar 19 la suta de penetrare.

  1. Cele mai bune aplicatii mai intai

Acum, atat iOS cat si Android au milioane de aplicatii in magazinele lor. IPhone este inca favorizat de dezvoltatori ca platforma de lansare aleasa pentru cele mai tari aplicatii noi.

Magazinul Google Play este ca un Netflix al magazinelor de aplicatii; primeste accesari, dar de obicei, dupa ce prima data aplicatiile noi apar pe iOS. Un exemplu primordial este Fortnite, care a avut nevoie de cateva luni pentru a sari de la iOS la Android si chiar atunci a fost exclusiv Samsung.

Alte aplicatii, cum ar fi Super Mario Run si HQ Trivia au avut nevoie de luni de zile pentru a ajunge pe Android. Parada aplicatiilor care au lovit iPhone-ul mai devreme decat Android include Monument Valley 2, Affinity Photo si Snapchat.

Acestea sunt doar cateva plusuri pe care le au telefoanele mobile scoase pe piata de catre Apple, in comparatie cu telefoanele Android. Este foarte simpli de inteles asadar, de ce multi utilizatori isi doresc cel mai noi telefoane mobile iPhone.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation