Cum te poți bucura de beneficiile nucilor într-un mod cu totul delicios?

Cum te poți bucura de beneficiile nucilor într-un mod cu totul delicios?Paștele poate fi considerată cea mai plină de semnificații sărbătoare religioasă pentru români, urmată de Crăciun. Ambele au numeroase semnificații pentru creștinii de pretutindeni, dar sunt și un motiv pentru a reuni întreaga familie la masa încărcată cu preparate gătite cu multă dragoste.

Chiar dacă la cele două mari sărbători se pregătesc de către gospodine diverse bucate delicioase, totuși un preparat dulce își găsește loc de cinste la ambele. Nu știi despre ce este vorba exact? Foarte ușor de ghicit: despre pufosul și deliciosul cozonac, cu diverse arome, pentru a putea satisface toate gusturile celor mici și mari!

Cozonacul este acel desert- vedetă al zilelor de sărbătoare, dar el se poate transforma. chiar într-un mic dejun delicios, alături de o cană de lapte sau o gustare într-o după-amiază târzie. Așadar, de ce să nu cauți cozonaci preț pe Boromir Market și să alegi sortimentul care este pe placul tău? Ce importanță are că este doar una din zilele săptămânii? Cu siguranță va fi savurat imediat ce va ajunge la tine și vei face o surpriză dulce foarte plăcută celor din familie.

Ce ingrediente sunt folosite pentru un cozonac gustos?

Cozonacul este un preparat tradițional al românilor și, chiar dacă există anumite diferențe de formă sau umpluturi între preparatele din diferitele zone ale țării, totuși ingredientele și secretele de preparare sunt aceleași. Mai exact: multă frământare și iubire.

Mai exact, pentru un cozonac delicios, trebuie să folosești următoarele ingrediente: ouă, lapte, zahăr, drojdie proaspătă, unt, esențe și făină Boromir de cea mai bună calitate.

Deși există numeroase tipuri de umpluturi pentru cozonac, iar Boromir îți oferă posibilitatea de a avea de unde alege, totuși cel cu nucă se află pe lista preferințelor tuturor. În mare parte, pentru gustul deosebit, cât și beneficiilor pe care nucile le aduc.

Care sunt beneficiile nucilor?

Despre nuci se crede că pot ajuta la dezvoltarea intelectului, datorită formei asemănătoare cu creierul. Și poate chiar așa și este, căci ele conțin minerale, antioxidanți, nutrienți și vitamine, ce ajută la menținea unei sănătăți optime.

lensa.ro

Conținutul de omega 3 este benefic pentru prevenirea unor boli ale inimii și, de asemenea, sunt foarte eficiente pentru reducerea colesterolului rău, dar și a multor alte afecțiuni.

Bineînțeles că nu te va ajuta prea mult să consumi nuci doar în cozonacii Boromir cu nucă pe care îi ai pe masa de sărbători, ci se recomandă să le incluzi cât mai des în meniul zilnic, astfel încât să te bucuri din plin de beneficii.

Nucile au un conținut mare de acid folic, ceea ce le face ideale pentru a fi consumate de femeile însărcinate.  Iar dacă se ia în cont faptul că acestea fac parte din umplutura unui cozonac delicios, acestea nu mai au nevoie de nimic altceva pentru a-și satisface pofta de dulce.

După cum observi, sunt multe motive pentru a consuma cât mai des posibil nuci, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate. Iar pentru un dulce cu beneficii, alege cozonacul cu nuci în diverse sortimente, de la Boromir!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation