Cum se repara un telefon cazut in apa?

lensa.ro

Cum se repara un telefon cazut in apa?In momentul in care scapati telefonul in apa trebuie sa tineti cont de mai multi pasi  si de mai multe sfaturi importante in scopul de a creste sansele ca telefoanele sa ramana functionale si pentru a putea sa evitati ca anumite accidente sa aiba loc din cauza de scurt circuit.  Primim mai multe detalii in sensul acesta de la un service reparatii Samsung.

De exemplu pentru reparatii telefoane sunt numeroase firme care se ocupa de reparatiile telefoanelor si regula nu se aplica numai in Bucuresti ci in fiecare localitate pentru cao oriunde exista cel putin un service de telefoane.

Indiferet cat de multa atentie sau grija acordam unui telefon se poate intampla si sa ne cada in apa sa se verse pur si simplu un pahar cu apa peste el. In asemenea situatii apare pericolul ca telefoanele sa nu mai fie utilziate in special daca ele stau foarte mult timp sub apa. In plus sansele de a se strica sunt mai mari in momentul in care incepeti sa apasati butoanele sau ecranul pentru a vedea daca telefoanele se mai aprind.

Sunt mai multi pasi ce ar trebui urmati pentru a spori sansele de a avea telefoane functionale chiar daca nu aveti certitudinea ca le veti si salva.

In primul rand trebuie ca telefoanele sa fie scoase din apa foarte repede. Cu cat dispozitivele stau mai mult sub apa cu atat si sansele ca ele sa se strice in mod iremediabil cresc. Daca telefoanele sunt udate in timp ce se afla la incarcat noi va recomandam prudenta pentru ca altfel riscati sa va curentati. In asemenea situatii cel mai bine ar fi sa deconectati priza respectiva, sau daca telefoanele se incarca de la calculatoare noi va recomandam sa opriti si calculatoarele inainte de a atinge telefoanele.

Bateriile de la telefon trebuie sa fie scoase daca lucrul acesta este posibil. Fara sa atingeti butoanele sau ecranul eliminati capacul si bateria. Acest sfat este foarte util pentru ca daca scoateti bateria veti evita sa se produca si un scurt circuit. Daca bateria nu poate fi scoasa din telefon asa cum se intampla la iPhone inchideti telefoanele cu ajutorul butonului Power si apoi scoateti perifericele cum ar fi cardul de memorie si cartela.

Incercati sa si uscati telefonul cu ajutorul unui prosop sau al lavetelor moi. Nu impingeti apa in porturile de la aparat si nu miscati in exces dispozitivele mobile cu scopul de a evita ca apa sa intre in telefon si mai adanc.

retroboutique.ro

Utilizati si substante sintetice pentru deshidratate. Daca aveti posibilitatea puneti telefonul intr-un mediu care sa aiba un efect deshidratant pentru ca indiferent cat de bine ati incerca sa stergeti telefonul vor ramane si vapori.

Solutiile ar fi sa folositi substante artificiale care sa ajute la deshidratate precum cele pe care le gasiti in momentul in care va cumparati incaltaminte. Daca vreti rezultate foarte bune inchideti ermetic aparatele in recipiente in care este  o asemenea substanta. Asteptati timp de cateva ore si aprindeti din nou telefonul. Noi va recomandam sa sati chiar si o zi si apoi sa verificati daca mai e apa in porturi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation