Cum se face inlocuirea displayului la telefoane?

Cum se face inlocuirea displayului la telefoane?Sunt mai multe modele de telefoane iPhone si stim cu totii modelele foarte cunoscute precum iPhone 4 si 4s, iPhone 5 si 5S sau iPhone 6 si 6S care au ajuns si ele pe piata romaneasca de telefoane mobile.

Mai stim si faptul ca inevitabil fiecare din noi ne dorim o asemenea minunatie. Sunt mai multe lucruri legate de aceste telefoane care au potentialul de a ne umbri fericirea.

Cel mai des este posibil ca aceste terminale sa aiba si defectiuni si sa fie necesara inlocuirea displayului de la iPhone exact in momentul in care va asteptati cel mai putin.

Daca aveti nevoie de inlocuire display iPhone 4s va recomandam sa apelati de fiecare data la profesionisti. Cel mai des ni se poate intampla sa avem nevoie de o inlocuire de display in momentul in care nu ne asteptam.

retroboutique.ro

Desigur ca ne vom pune intrebarea despre cum se poate strica un display de telefon. Este evident ca acest aspect intervine in urma unor socuri mecanice, si loviturile, cazaturile si amplasarea de obiecte mai grele pe telefon intra in aceasta categorie.

A preveni e simplu de conceput dar destul de greu de realizat si va spunem si de ce. La noi in service au venit mai multe modele de iPhone care aveau nevoie de inlocuirea displayului si multi oameni care au suferit din cauza banalelor chei.

Modelele de telefoane iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5 si 5S, 6 ori 6S au fost afectate fara sa isi dea cineva seama de tot felul de lucruri marunte care cu timpul si-au pus amprenta pe telefoane.

lensa.ro

In momentul in care ne referim la amprente nu glumim deloc pentru ca fiecare dintre zgarieturile vazute de noi avea urma unei chei.

Din fericire sunt solutii viabile pentru aceste situatii. In plus, in unele cazuri se intampla ca un display aparent spart sa genereze surprize pentru ca se intampla ca doar ecranul pentru protectie sa fie cel cu probleme. Lucrul acesta e important pentru ca in urma unei asemenea constatari putem stabili daca defectiunea e doar superficiala sau e suficient de grava incat sa aiba nevoie de inlocuirea unui display. Desigur aceasta diferenta se reflecta la nivel pecuniar pentru ca un geam de protectie este mult mai ieftin decat un display.

Fireste ca acest lucru nu se poate identifica din confortul casei. E necesar ca telefonul respectiv sa fie purtat intr-o husa de protectie si sa fie adus cat se poate de rapid in service pentru a se identifica defectiunea.

Noi putem sa va asiguram de interesul si de dedicarea noastra dar si de pofesionalismul cu care vom trata fiecare model de telefon. La noi veti gasi preturi mici si montarea ori schimbarea unui display si inlocuirea sa se poate face pe loc la noi la service.

Daca displayul s-a spart puteti privi partea buna a lucrurilor. Este si o solutie pentru situatia aceasta care consta in schimbarea displayului idiferent de modelul pe care il aveti. Indiferent ca e vorba despre inlocuirea unui display de Samsung sau de iPhone priviti partea buna: cioburile aduc noroc.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation