Cum se curata piesele de telefon?

Cum-se-curata-piesele-de-telefonPiesele de telefon constituie un element de baza al dispozitivului pe care il detineti. Majoritatea oamenilor isi doresc tot felul de telefoane, insa acestea necesita o ingrijire speciala. Piesele de telefon, pentru a dura cat mai mult timp trebuie curatate si sa fie prevenite de anumiti factori externi care ar putea sa le dauneze.

E foarte important sa detii un telefon functionabil, dar si curat. De asemenea, este foarte cunoscut faptul ca atat pe suprafata telefonului cat si in interiorul acestuia se aduna foarte multe materiale reziduale. In plus, procedeul de curatare a telefonului este unul destul de important si constituie un reper de baza pentru prelungirea duratei de functionare a telefonului.

Cum se curata piesele telefonului si ce trebuie sa stiti atunci cand faceti aceasta procedura va fi prezentat ulterior. De asemenea, se recomanda sa urmati pasii intocmai pentru o buna curatare a dispozitivului si pentru a nu crea pagube majore. In continuare se va prezenta procedeul prin care se pot curata piesele smartphone-ului astfel incat sa arate ca nou si sa fie curat.

Exista numeroase metode prin care un telefon se poate curata. Una dintre ele se poate realiza cu ajutorul unei carpe din microfibra. Chiar daca pretul unui asemenea material este mai ridicat, se indica folosirea acestui tip de carpa pentru curatare.

lensa.ro

De asemenea, se recomanda inchiderea telefonului atat pentru a nu activa anumite functii cat si pentru a vedea cat mai bine ecranul negru atunci cand este inchis, cat si evitarea anumitor daune.

Primul pas pentru a curata cat mai bine telefonul este curatarea cu o carpa uscata. Este indicata curatarea intregii suprafete folosind miscari circulare. Asadar, prin intermediul acestui tip de curatare, ecranul va fi curatat de simplele imperfectiuni.

Al doilea pas important pentru curatarea pieselor telefonului este curatarea cu o carpa umeda. In cazul care ecranul este foarte murdar, iar curatarea este necesara, se recomanda sa se umezeasca putin coltul unei carpe din bumbac.
Cu ajutorul acestui tip de carpa se va sterge intreg ecranul pentru curatarea sa in intregime. De asemenea, nu curatati cu o carpa umezita si componentele ce fac parte din interiorul telefonului. Dupa curatarea ecranului si a partilor componente exterioare cu ajutorul carpei umezite, se recomanda stergerea telefonului cu o carpa din microfibra.

retroboutique.ro

A nu se apasa pe ecran in timpul stergerii. In timpul stergerii ecranului, se recomanda sa nu se apese prea tare pe ecran deoarece presiunea creata poate distruge display-ul.

O alta metoda prin intermediul careia se poate curata un touchscreen este curatarea cu ajutorul gelului pe baza de alcool. Tot ce este necesar pentru o astfel de curatare este un set de prosoape de hartie si un tub cu gel pe baza de alcool.

Aceasta metoda este destul de simpla deoarece, dupa inchiderea telefonului, ecranul se poate sterge rapid cu miscari de de sus in jos.

Se recomanda pastrarea telefonului in stadii optime de curatenie deoarece, astfel, cumparatorul se poate bucura mai mult timp de el. De asemenea, a nu se uita faptul ca si interiorul telefonului trebuie curatat.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation