Cum se alege o baterie externa pentru smartphone?

Cum se alege o baterie externa pentru smartphone?Telefonul mobil este de mai mult timp o necesitate pentru fiecare dintre noi, asa ca fiecare vom incerca sa luam cea mai buna decizie atunci cand va trebui sa ne cumparam un astfel de dispozitiv.

Ei bine, pentru ca totul sa fie cat mai bine, si pentru a ne putea bucura de o placere si mai mare atunci cand vom folosi telefonul, vom putea sa ne indreptam atentia spre mai multe accesorii telefoane, cum ar fi de exemplu un selfie stick.

Exista insa si alte accesorii smartphone care sunt mult mai importante, iar pe langa accesoriile de protectie, putem aminti si o baterie externa pentru smartphone.

Tinand cont de cat de important este telefonul, ne dorim sa il putem folosi mai tot timpul, insa acesta se descarca destul de rapid. In acest sens, cu siguranta o baterie externa este ideala pentru orice utilizator, pentru ca ii permite acestuia sa isi incarce telefonul atunci cand nu dispune de un incarcator smartphone, sau cand nu are acces la o sursa de energie electrica.

Trebuie insa mentionat faptul ca alegerea unei baterii externe poate sa fie o misiune destul de dificila pentru un utilizator de smartphone, pentru ca trebuie tinut cont de mai multe detalii atunci cand se alege un asemenea accesoriu.

In primul rand trebuie tinut cont de performantele sale, care in mod automat vor determina masura in care va putea fi folosita bateria. Atunci cand discutam despre performantele unui acumulator extern, trebuie precizat faptul ca acestea vor fi influentate in mod direct de capacitatea bateriei masurata in mAh, dar si de intensitatea curentului de iesire, masurat in A.

Aici ar fi bun exemplul in care o baterie are capacitatea de 1500 mAh, iar bateria externa 2500 – 3000 mAh, pentru ca bateria externa sa poata incarca in totalitate bateria telefonului.

lensa.ro

Totodata, in momentul in care se doreste achizitionarea unei baterii externe, trebuie tinut cont si de modul de incarcare al acesteia, astfel ca avem baterii care se incarca prin introducerea unui cablu USB la calculator, si se incarca atunci cand este folosit echipamentul.

Sunt baterii externe care se incarca direct de la priza, prin intermediul unui incarcator, iar incarcarea de acest gen va fi mult mai rapida decat incarcarea printr-un cablu USB, de la calculator.

Sunt baterii externe care au un stecher incorporate, asa ca se incarca direct de la priza, sau sunt baterii electrice care se pot incarca cu energie solara.

Conectivitatea este un alt aspect care conteaza atunci cand se alege o baterie externa, iar compatibilitatea poate sa fie un alt criteriu extrem de important in alegerea bateriei.

Portabilitatea este iarasi o caracteristica importanta a unei baterii externe, iar aici trebuie mentionat faptul ca pentru a fi cat mai usor de transportat, o baterie externa trebuie sa fie cat mai usoara, si sa aiba dimensiuni cat se poate de mici.

retroboutique.ro

Deasemenea, chiar si numele producatorului trebuie sa conteze foarte mult, pentru ca bateriile externe cele mai bune, sunt realizate de catre producatorii de top de pe piata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation