Cum se alege mobila pentru sufragerie?

Cum se alege mobila pentru sufragerie?Sufrageria, sau livingul dupa cum numesc multi aceasta incapere a locuintei, este camera in care cu totii petrecem cel mai mult timp atunci cand suntem acasa.

Dat fiind faptul ca este un spatiu impartasit cu familia si prietenii, un living trebuie sa fie de nota 10 in momentul in care vine vorba de confort si stil. Durabilitatea este esentiala si in ceea ce priveste mobila pentru sufragerii, care va fi utilizata in viata de zi cu zi; si pe care datorita costului sau, o veti schimba relativ rar.

Fie ca proiectati o schema de living de la zero intr-un spatiu separat sau o zona a unui plan deschis sau cautati cele mai bune corpuri de mobilier individuale pentru a actualiza camera, ghidul nostru le are pe toate.

Ce mobilier este necesar in sufragerie?

Mobilierul este esential pentru majoritatea camerelor de zi. Scaunele, dulapurile care sunt spatii de depozitare, un loc unde sa puneti televizorul (cum ar fi de exemplu o comoda), un set compus din scaune si masa extensibila sau o canapea extensibila, sunt toate obiecte de mobilier de care aveti nevoie in sufragerie.

Stiluri de mobilier pentru living

In momentul in care vine vorba despre stilurile obiectelor de mobilier pentru living, discutam despre doua mari categorii. Exista astfel mobilier care se incadreaza in stilul clasic de amenajare a locuintei, dar exista si mobilier care se incadreaza in stilul contemporan de amenajare a locuintei.

In cazul in care doriti sa va amenajati livingul intr-unul din aceste stiluri, este indicat sa tineti cont si de restul incaperilor. Daca livingul va fi unul clasic, asa trebuie sa fie si dormitorul dar si bucataria. De-asemenea, daca dormitorul va fi unul contemporan, atunci va fi necesar sa alegeti acelasi stil de mobilier si pentru living.

Canapele, si fotolii

Atunci cand trebuie sa va decideti asupra canapelelor si/sau a fotoliilor, este important sa tineti cont de cadrul acestora mai intai de toate, si de preferat ar fi sa le alegeti pe cele din lemn masiv.

Apoi, puneti pret pe tapiterie. Este foarte important ca tapiteria de pe canapele si fotolii sa se potriveasca stilului dvs de viata, precum si sa incante ochiul dvs., dar si al musafirilor. Copiii, animalele de companie, nivelul de utilizare si daca va fi expus mobilierul la lumina puternica a soarelui, sunt toate cheia selectarii.

Puteti sa optati pentru diferite tesaturi naturale, sau puteti alege piele, care este rezistenta si usor de curatat. Pielea de-asemenea este eleganta si arata mult mai bine decat amestecurile de bumbac, inul, lana, matasea sau alte materiale.

Masa si scaune

Masa si scaunele sunt foarte importante intr-o sufragerie. Daca aveti de regula invitati, este important sa alegeti o masa extensibila, pentru a crea locuri suplimentare la masa atunci cand este necesar acest lucru. Daca nu aveti de obicei musafiri, si o masa simpla, pentru 4 persoane este suficienta.

Masute de cafea

Masutele de cafea pot fi o necesitate in sufrageria dvs., mai ales daca aveti un coltar. Puteti sta alaturi de intreaga familie pe coltar, uitandu-va la film, in timp ce pe masuta de cafea puteti aseza ceasca de cafea, paharele cu suc sau pungile cu popcorn.

Comoda

lensa.ro

Comoda este foarte importanta dat fiind faptul ca pe ea puteti aseza televizorul. In plus, daca are si unele sertare, puteti depozita diferite produse si obiecte in interiorul ei. Este important sa alegeti comoda care sa se integreze bine in decor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation