Cum se alege cel mai bun monitor?

Cum se alege cel mai bun monitor?Atunci cand vorbim despre pixeli este recomandat sa luati in calcul mai multe caracteristici.

Chiar de la inceput vom face precizarea ca nu este un monitor care sa fie perfect pentru orice conditie pentru ca este imposibil ca un monitor sa atinga toate aspectele care il fac un produs excelent.

In cele ce urmeaza vom parcurge pasi pe care ar trebui sa ii urmati inainte de a va decide asupra modelului de monitor pe care urmeaza sa il alegeti indiferent ca vorbim despre monitoare led second hand sau despre unele noi.

In prima faza va trebui sa determinati ce nevoie aveti. Sunt o multime de intrebari la care ar trebui sa aflati raspunsul inainte de a cumpara un monitor si unul dintre cele mai importante aspecte este sa determinati clar pentru ce urmeaza sa fie folosit viitorul monitor.

retroboutique.ro

Daca aveti nevoie doar de un suport pe care sa va verificati mailul sau de pe care sa navigati pe internet atunci nu trebuie sa aveti mari pretentii de la monitor.

Trebuie sa stiti cat de importanta este ergonomia, ce preferati sa gasiti in meniul pentru display, cate functii trebuie sa stie monitorul, ce dimensiuni preferate aveti, cat de mare va trebui sa fie spatiul de lucru si daca planuiti sa rulati mai multe aplicatii in acelasi timp.

De asemenea trebuie sa determinati ce nevoie de conectivitate aveti si daca planuiti sa rulati mai multe aplicatii in acelasi timp.

Va trebui sa va asigurati ca producatorul pe care l-ati ales ofera o garantie de cel putin 2 ani pentru ca majoritatea monitoarelor dau semne de defectiune chiar de la prima sau a doua utilizare.

Alegeti distribuitorii care va ofera si politici de returnare de 30 de zile fara sa fie necesar sa expuneti argumente.

Trebuie sa luati in calcul si modul de returnare atunci cand detectati pixeli defecti, deoaree in cazul in care un monitor are mai mult de 2 pixeli care nu functioneaza poate fi returnat sau schimbat in general. Sunt multe cazuri in care cumparatorii nu mai tin cont de astfel de termeni si aleg un monitor defect fara sa aiba posibilitatea de a il returna sau de a il schimba. Sunt rare aceste cazuri dar se recomanda atentie.

De asemenea pastrati si toate materialele in care monitorul a venit ambalat deoarece daca veti avea nevoie sa il reparati pe garantie este nevoie si de ambalaj pentru ca respectivul monitor sa fie primit in service.

Monitoarele sunt fragile, voluminoase si greu de protejat in mod corespunzator si se recomanda sa nu improvizati in momentul in care vine vorba despre transport.

Atunci cand utilizati calculatorul va veti uita in ecran. Este important sa va asigurati ca aveti un afisaj de o inalta calitate si ca imaginile sunt redate fidel.

Modul optim de a face acest lucru este sa il vedeti siĀ  sa analizati si comentariile de pe internet mai ales cand trebuie sa alegeti dintre mai multe monitoare. Nimic insa nu poate sa determine mai bine calitatea unei imagini decat ochii viiorului utilizator al monitorului.

Daca aveti posibilitatea de a testa un monitor atunci incercati-l inainte sa il cumparati.

lensa.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation