Cum sa remediati un smartphone Huawei P10 care nu se incarca?

retroboutique.ro

Cum sa remediati un smartphone Huawei P10 care nu se incarca?Problemele de incarcare se pot datora unei componente hardware defecte sau unei probleme de sistem pe dispozitiv. Primul lucru de facut atunci cand aveti de-a face cu astfel de probleme este sa determinati cauza de baza.

A inceput sa inceteze incarcarea corecta dupa instalarea unei noi aplicatii sau a unei actualizari software pe telefon? Sau, a aparut dupa ce ati expus dispozitivul sau incarcatorul la orice fel de lichid. Daca este vorba de aceasta din urma, atunci cel mai probabil problema cu care va confruntati este atribuita daunelor hardware.

In caz contrar, este legat de un glitch software care trebuie rectificat de unele solutii. Mai jos sunt evidentiate solutiile aplicabile pentru o problema a unui telefon mobil Huawei P10 care nu se incarca.

De ce nu se incarca Huawei P10 meu?

Printre motivele comune pentru care un smartphone nu se incarca corect sau nu se incarca deloc ar fi o baterie defectuoasa, conectori deteriorati sau port de incarcare deteriorat, precum si conectorii deteriorati.

Acestea fiind spuse, aveti grija sa analizati fiecare dintre acesti factori in prealabil, astfel incat sa fiti capabili sa identificati cauza principala si apoi sa lucrati prompt la solutiile necesare. Asigurati-va ca includeti aceste solutii generice atunci cand depanati aceeasi problema de incarcare.

Prima solutie: verificati si asigurati-va ca nu se deterioreaza niciunuia dintre echipamentele dvs. de incarcare.

Telefonul dvs. nu se va incarca daca incarcatorul pe care il utilizati este defect. Acelasi lucru se intampla daca sursa de alimentare este blocata. Verificati incarcatorul, adaptorul, porturile USB si sursa de alimentare. Asigurati-va ca toate functioneaza corect. Daca aveti un incarcator OEM suplimentar, incercati sa utilizati celalalt incarcator pentru a vedea daca acest lucru ar face diferenta.

Daca telefonul dvs. se incarca folosind un alt incarcator, atunci incarcatorul este de vina. Pentru a verifica daca functioneaza portul USB utilizat, incercati sa comutati la un alt port. Daca functioneaza cu celalalt port, atunci portul anterior pe care l-ati folosit a fost probabil afectat.

Procedati la fel cu prizele de curent sau prizele de alimentare. In scopuri de testare, puteti incerca sa va conectati telefonul la o alta priza sau alte surse de alimentare, cum ar fi un port USB de pe un computer, un incarcator auto sau o banca de alimentare.

A doua solutie: Fortati dispozitivul sa reporneasca cand este conectat la incarcator.

Acest truc a ajutat deja multe persoane care au fost afectate de o problema similara pe smartphone-urile lor Android. Daca doriti sa incercati aceasta solutie, atunci mergeti mai departe:

 • Conectati telefonul la incarcator si la sursa de alimentare.
 • Apasati si mentineti apasat simultan tasta Volume Up si Power, timp de cateva secunde, pana cand alimentarea dispozitivului se declanseaza.

Ce sa faceti daca puteti obtine din nou incarcarea telefonului?

Eliminati aplicatiile proaste.

Daca ati reusit sa va incarcati telefonul corect de data aceasta, permiteti bateriei sa se incarce complet si apoi gestionati-va aplicatiile. Problema poate fi atribuita unei aplicatii proaste instalate pe dispozitivul dvs.

Pentru a impiedica aceeasi problema data viitoare cand va trebui sa va reincarcati telefonul, eliminati mai aplicatia vinovata acum. Pentru a va ajuta sa aflati care dintre aplicatiile descarcate trebuie sa fie eliminate, incercati sa va ganditi la ce aplicatii sunt descarcate si instalate recent inainte de a aparea problema.

Resetare din fabrica / resetare master.

In mod alternativ, puteti face o resetare completa a sistemului sau resetarea din fabrica a Huawei P10. In timp ce acest lucru va sterge toate datele dvs. critice si informatiile personale, acest lucru va oferi de asemenea dispozitivului dvs. un inceput curat.

Daca doriti sa continuati, nu uitati sa faceti backup in prealabil pentru toate datele dvs. importante. Dupa ce ati terminat, puteti merge mai departe si resetati din nou Huawei P10 prin setari sau prin meniul din modul de recuperare.

Cum sa resetati din fabrica Huawei P10 prin meniul Setari:

 • Apasati pentru a deschide meniul de Acasa ecran.
 • Selectati Setari.
 • Derulati in jos la Setari avansate.
 • Selectati Backup & Reset din optiunile date.
 • Atingeti resetarea datelor din fabrica.
 • Atingeti Resetare telefon de doua ori pentru a confirma resetarea din fabrica.

Cum resetati din fabrica Huawei P10 prin modul de recuperare:

 • Opriti-va telefonul.
 • Apasati si mentineti apasat simultan tastele Volum Up si Power timp de cateva secunde.
 • Eliberati ambele taste cand apare logo-ul Huawei.
 • Apasati de mai multe ori tasta Volum Down pentru a evidentia sau a selecta Stergeti resetarea / resetarea din fabrica din optiunile date.
 • Apoi apasati tasta Power pentru a confirma selectia.
 • Folositi tastele Volum si Power pentru a evidentia si selecta din nou optiunea Stergere date / resetare din fabrica.
 • Utilizati tasta Power pentru a selecta optiunea Reboot system now. Daca faceti acest lucru, va va solicita dispozitivul sa instaleze resetarea si repornirea sistemului.

Asteptati finalizarea resetarii din fabrica si telefonul dvs. se porneste cu succes. Apoi, puteti trece la configurarea initiala.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation