Cum sa oglinditi ecranul Android la televizorul non-inteligent?

Cum sa oglinditi ecranul Android la televizorul non-inteligent?Vizionarea serviciului dvs. de streaming preferat pe ecranul mare al unui televizor este intotdeauna distractiv. Cu toate acestea, exista o problema minuscula.

Nu toata lumea are un televizor inteligent. Televizoarele inteligente sunt dotate cu Wi-Fi incorporat, se pot conecta la reteaua de internet de la domiciliu fara fir, si pot reda oricare din continutul dvs. in streaming.

Pentru televizoarele care nu sunt inteligente, aceasta nu este niciodata o optiune. Nu au Wi-Fi integrat. Deci, ramane fie optiunea de a conecta telefonul la televizor, astfel incat sa urmariti ceea ce va intereseaza, direct pe televizor.

Utilizati Chromecast

lensa.ro

Chromecast este un dispozitiv popular care a fost lansat de Google cu cativa ani in urma. Disponibil la un pret mic, acest dispozitiv minuscul va permite sa reflectati ecranul telefonului Android (puteti folosi telefoane mobile Lg, telefoane Samsung sau orice alt telefon Android) la televizorul non-inteligent.

Cerinte de baza pentru oglindirea ecranului Android catre televizorul non-inteligent

Exista cateva cerinte de baza pe care trebuie sa le indepliniti pentru a face Chromecast sa functioneze. Iata de ce veti avea nevoie:

retroboutique.ro
  • Televizorul dvs. trebuie sa aiba port HDMI. Cel mai probabil va avea. Cum sa stiti asta? Daca aveti o caseta de set fixata pe televizor, televizorul dvs. are cel putin un port HDMI.
  • Trebuie sa aveti o retea Wi-Fi disponibila acasa. Da, aceasta este o necesitate. In cazul in care utilizati o conexiune cu fir pe computer (adica, cablul de internet este conectat direct la partea din spate a computerului sau procesorului), trebuie sa obtineti un router si sa il configurati.
  • Trebuie sa descarcati si sa instalati Google Home pe telefon sau tableta. Este o aplicatie pe care o puteti gasi pe Play Store.
  • Trebuie sa aveti o sursa de alimentare in apropierea televizorului, astfel incat sa puteti mentine Chromecast conectat la sursa de alimentare. Aparatul nu este livrat cu nicio baterie interna si, prin urmare, va avea nevoie de o sursa de alimentare externa pentru a functiona.

Configurarea Chromecast pe ecranul Android Mirror la televizorul non-inteligent

Pasul 1: Conectati Chromecast la portul HDMI al televizorului.

Pasul 2: Conectati cablul de alimentare din spatele dispozitivului Chromecast si conectati adaptorul la o priza de perete.

Pasul 3: Porniti televizorul si lasati-l. Chromecast va va afisa un ecran diferit pe televizorul dvs. si va va spune ca dispozitivul nu este conectat la nicio retea.

Pasul 4: Mergeti inapoi la telefonul Android si instalati Google Home.

Pasul 5: Odata instalat, Google Home va incerca sa acceseze reteaua Wi-Fi a telefonului si va incerca, de asemenea, sa porneasca serviciul de localizare. Permiteti ambele lucruri. Google Home are nevoie de ele pentru a functiona.

Pasul 6: Asezati-va si asteptati pana cand Google Home configureaza totul singur si va conecteaza la Chromecast. Cand conexiunea este reusita, puteti vedea un cod pe ecranul telefonului. Puteti vedea acelasi cod si pe ecranul TV.

Pasul 7: Cand vedeti acelasi cod atat pe televizor, cat si pe ecranul telefonului, atingeti butonul Da pe telefon.

Pasul 8: Pe urmatorul ecran, Google Home va va solicita sa alegeti o locatie pentru dispozitivul dvs. Chromecast. Alegeti locatia unde se afla televizorul dvs. De obicei, ar trebui sa fie dormitorul sau camera de zi. Alegeti-l pe cel corespunzator, apoi apasati pe butonul Urmatorul.

Pasul 9: Pe ecranul urmator, selectati o retea Wi-Fi (selectati reteaua pe care ati configurat-o pentru casa dvs.) si continuati atingand butonul Urmatorul si asteptati sa vedeti ecranul care spune „Conectat”.

Pasul 10: Atingeti meniul “Hamburger” (trei linii orizontale din stanga sus a ecranului telefonului) pentru a scoate meniul si atingeti prima optiune care citeste „Ecran cast / audio”.

Pasul 11: Apoi atingeti butonul care scrie „SCREEN CAST / AUDIO”. Va aparea un mic pop-up care va spune „conectati living room TV” sau orice camera ati selectat. Atingeti acel pop-up si asteptati pana cand ecranul telefonului dvs. va fi oglindit pe ecranul televizorului.

Asta e tot! Acum, orice faceti pe telefonul dvs. va fi oglindit pe ecranul televizorului. Indiferent daca parcurgeti galeria foto, redati muzica sau vizionati un film, totul se va reflecta pe ecranul televizorului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation