Cum sa iti feresti masina de probleme?

Cum sa iti feresti masina de probleme?Daca nu este intretinuta asa cum trebuie, masina ta va avea probleme si nu te vei bucura de ea, in stare buna de functionare, o perioada lunga de timp.

Prin cel mai ieftin rca vei putea face economii substantiale la pretul asigurarii de raspundere civila auto pentru a te proteja impotriva neplacerilor intampinate.

Doar cu cel mai ieftin rca te poti asigura ca banii tai sunt bine investiti, iar masina pe care o conduci este mereu protejata daca vei intampina evenimente rutiere deosebite. Multi cauta la o masina mai multe calitati atunci cand fac o astfel de achizitie.

In acest caz conteaza mult aspectul ei exterior, precum si functionarea corespunzatoare a motorului si a tuturor componentelor masinii. Pentru a-i proteja caroseria asa cum trebuie e nevoie de respectarea unor reguli simple dar importante. E bine de stiut ca iarna e un anotimp ce iti poate afecta negativ caroseria masinii.

Nivelul de umezeala si sarea care se gaseste pe carosabil (ea ajutand la topirea ghetii si a zapezii) au un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Daca mergi la un service autorizat cu masina ta pentru a o pregati pentru acest anotimp, specialistii in domeniu iti pot recomanda un tratament profesional eficient care consta intr-o solutie care, practic, va sigila, caroseria, protejand-o impotriva actiunii factorilor corozivi.

Masinile din zilele noastre sunt mult mai complexe decat cele din trecut. Circuitele electrice si componentele electronice ale masinii pot fi si ele afectate de uzura si de umiditate. Nu trebuie sa ingnori nici cea mai mica zgarietura de pe caroseria masinii tale deoarece ea poate duce la probleme si mai mari in timp, avand capacitatea de a produce chiar si gauri in ea cand masina va fi expusa la conditii dificile in care e prezenta umiditatea.

Nici interiorul masinii tale nu trebuie ignorat. El poate fi afectat de actiunea substantelor pe care le aduc pasagerii in interior pe incaltamintea lor. Cel mai bine ar fi sa folosesti un set de covorase auto din cauciuc pentru ca acestea feresc mocheta si plasticul prezent in masina de actiunea factorilor corozivi.

retroboutique.ro

Pe drumurile publice poate fi imprastiata si solutie care topeste gheata si zapada, iar ea se dovedeste nociva pentru interiorul masinii, daca ajunge acolo. Intretinerea defectuoasa a unei masini te poate costa multi bani, in special in cazul in care decizi sa o vinzi pentru a-ti cumpara alt automobil. Nu ezita sa mergi cu masina la o spalatorie auto atunci cand e nevoie deoarece tratamentul aplicat caroseriei acolo o va proteja si ii va oferi un aspect exterior deosebit.

Valoarea unei masini e fixata in functie de anumiti factori, aspectul ei exterior contand mult in cazul unei vanzari. Oricat de mult ai incerca sa pastrezi aparentele, un cumparator experimentat, care o va duce la un service autorizat pentru teste, isi va da seama atunci cand ceva este in neregula. Urmarea va fi una neplacuta pentru tine, deoarece vei obtine o suma mai mica la vanzarea masinii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation